Akcija!

Kutija za tablete

12.99 (97.87 kn)

  • Kutija za tablete
  • Tjedni organizator lijekova- 3 puta u danu
  • Idealno rješenje za izlete ili kućnu upotrebu
  • Udobnost i sigurnost za redovite korisnike
  • Praktična podjela na dane u tjednu
  • Transparentan sustav podjele na doba dana
  • Ukupne dimenzije: 15,5 x 12 x 4 cm
  • Težina : 0,253 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave:
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo:
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Tjedni organizator lijekova – Kutija za tablete 3 puta dnevno

Tražite praktično i pouzdano rješenje za organizaciju lijekova? Naš tjedni organizator lijekova pruža jednostavnost i sigurnost za sve koji trebaju redovito uzimati lijekove. Ovaj inovativni organizator omogućuje vam da lako pratite raspored doziranja tijekom cijelog tjedna, uz tri odvojene doze dnevno – ujutro, podne i navečer. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, savršen je suputnik i kod kuće i na putovanju.

Udobnost i sigurnost za redovite korisnike

Bez brige o tome jeste li zaboravili uzeti lijek! Ovaj organizator osigurava potpunu kontrolu nad rasporedom doziranja. Jasna podjela na dane u tjednu i doba dana pomaže vam izbjeći pogreške i zaboravnost, što je presudno za uspjeh svake terapije. Zbog svoje veličine lako staje u torbicu, ruksak ili kovčeg, čineći ga idealnim rješenjem za svakodnevnu upotrebu i na putovanjima.

Praktična podjela na dane u tjednu

S 7 zasebnih spremnika, svaki označen jasnim bijelim slovima, organizator omogućuje preglednost i jednostavnu organizaciju lijekova za cijeli tjedan. Svaki se spremnik može zasebno ukloniti i nositi sa sobom, što je savršeno za osobe u pokretu – bilo na poslu, putovanju ili izletu.

Transparentan sustav podjele na doba dana

Svaki spremnik unutar organizatora podijeljen je na tri komore, označene simbolima za jutro, podne i večer. Ove odvojene komore osiguravaju sigurno skladištenje lijekova te ih štite od vlage i kontaminacije. Klik-sustav zatvaranja dodatno jamči sigurnost prilikom prenošenja. Jasne oznake omogućuju jednostavnu pripremu ispravne doze u pravo vrijeme.

Savršeno za kućnu upotrebu i putovanja

Ne morate brinuti hoćete li zaboraviti uzeti lijekove ili dodatke prehrani dok ste na putu. Ovaj organizator je savršeno rješenje za sve koji trebaju praktično, prijenosno i sigurno rješenje za organizaciju lijekova. Ponesite ga sa sobom u ured, na odmor ili rehabilitaciju i budite sigurni da nećete propustiti ni jednu dozu.

Uz naš tjedni organizator lijekova, organizacija terapije nikada nije bila lakša! Naručite odmah i osigurajte udobnost, sigurnost i praktičnost za svoje zdravlje.