Akcija!

4G kamere na solarni panel

449.99 (3,390.45 kn)

  • 4G kamere na solarni panel – 2 komada
  • 5W solarne ploče, punjive baterije od 9000 mAh
  • Namijenjene za upotrebu na otvorenom bez struje i interneta
  • Praćenje u stvarnom vremenu preko mobitela
  • Rotacija glave kamere za 355° vodoravno i 90° okomito
  • PIR ljudska detekcija pokreta, 25M noćni vid u boji
  • Spremanja video zapisa na oblak i SD memorijsku karticu
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu visokokvalitetnih 4G kamera na solarni panel. Ova inovativna tehnologija osmišljena je kako bi vam pružila izvanredno iskustvo nadzora bez obzira na okolnosti. Izuzetno su praktične za korištenje na otvorenom, bez potrebe za strujom ili Wi-Fi mrežom.

Zamislite da možete nadzirati vaš posjed bez brige o električnoj energiji ili internetu. Naše 4G kamere na solarni pogon omogućuju vam upravo to. S visokoučinkovitim solarnim panelom od 5 W i baterijom kapaciteta 9000 mAh, ove kamere rade neovisno o vanjskim uvjetima. Bez obzira na iznenadno isključenje ili nedostatak sunčeve svjetlosti, naše kamere su uvijek spremne za rad.

Osim toga, naše kamere pružaju vrhunsku rezoluciju s HD snimanjem, što osigurava jasne slike i detalje svakog trenutka. Rotacija glave kamere za 355° vodoravno i 90° okomito omogućuje vam praćenje svakog kuta vašeg posjeda, a PIR detekcija pokreta osigurava da nećete propustiti nijednu aktivnost.

Jedna od izvanrednih značajki naših kamera je HD noćni vid u boji, što znači da čak i u potpunom mraku možete vidjeti sve detalje slike. Opremljene su i dvosmjernim audio sustavom, što vam omogućuje komunikaciju s posjetiteljima ili radnicima na vašem posjedu.

Naše kamere su dizajnirane kako bi izdržale sve vremenske uvjete, s IP66 standardom otpornosti na vremenske uvjete. Također, instant obavijesti putem aplikacije “UBox” osiguravaju da ćete uvijek biti obaviješteni o bilo kojoj aktivnosti na vašem posjedu.

Uz podršku profesionalne korisničke službe, naše 4G kamere na solarni pogon su idealno rješenje za nadzor vašeg posjeda, bez obzira na to jeste li na farmi, gradilištu, kući za odmor ili skladištu.

Kupite danas i osigurajte si miran san znajući da je vaš posjed siguran i pod kontrolom, čak i bez struje ili Wi-Fi mreže.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci