Akcija!

Alarm s detektorom pokreta i daljinskim upravljačem stropni – Xavax

34.99 (263.63 kn)

Jedostavno rješenje za prevenciju i detekciju provala. S glasnim alarmom od 115dB, odvratiti će provalnike ili privući pozornost Vas ili Vaših susjeda. Jednostavna mnontaža na strop daje 360° pokrivenost prostorije.

Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 402
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?
  • Jednostavna montaža na strop
  • 115dB glasni alarm
  • 360° pokrivenost prostorije
  • Rad na baterije
  • Paljenje i gašenje s daljinskim upravljačem

Povoljno rješenje za prevenciju i detekciju provala. Alarm se montira na strop, što mu daje savršenu, 360° pokrivenost prostorije. Pomoću daljinskog upravljača, alarm možete vrlo jednostavno paliti ili ugasiti.

Zbog dugotrajnosti baterije, alarm je idealan za sigurnost doma kada ne boravite u njemu, bilo na duži ili kraći period. U slučaju aktivacije, aktivirat će se glasni alarm od 115 dB i tako privući Vašu pažnju ili pažnju susjeda ako Vi niste doma. Ujedno, aktiviranjem alarma, provalnik će zbog privučene pažnje napustiti Vaše prostorije. Idealan je za zaštitu vikendica, dvorišnih prostorija, kuća, stanova, poslovnih prostora, itd..

Često se podcjenjuju sigurnosne mjere za zaštitu obitelji i imovine. Provale, osim što donose financijski gubitak, mogu dovesti i do emocionalnih posljedica. Često se dogodi da se žrtve provale osjećaju nesigurno u vlastitome domu dugo nakon provale.

Prema podacima MUP-a, u razdoblju između 2011. do 2015. godine, u Hrvatskoj je izvršeno gotovo 88.000 provala, a ukupna šteta samo u 2015. je iznosila 140 milijuna kuna. Prema petogodišnjem istraživanju Rutgers University School of Criminal Justice iz 2009. godine, broj provala u naseljima pada s rastom broja ugrađenih sigurnosnih uređaja. Provalnici svjesno izbjegavaju domove s ugrađenim sigurnosnim uređajima kao što su kamere, alarmi, detektori pokreta, itd.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…