Akcija!

Blagajna za trgovinu

44.99 (338.98 kn)

  • Blagajna za trgovinu u crnoj boji
  • Idealno za pokretne trgovine, markete, štandove, tržnice i sl.
  • Pogodna za odlaganje kovanica i novčanica
  • Metalna ručka za nošenje u poklopcu za lakši transport
  • Sigurno zaključavanje cilindričnom bravom uključujući 2 ključa
  • 4 pretinca za novčanice sa opružnim kopčama
  • Odjeljak za kovanice automatski se pomiče prilikom otvaranja
  • Dodatni prostor iza pretinca za novčanice za npr. račune i sl.
  • Vanjske dimenzije kase (Š x V x D): 30 x 9,5 x 24 cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-3-2
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu trgovinu, gdje svaki korak ka praktičnosti i sigurnosti vaše trgovine postaje stvarnost. Upoznajte našu Blagajnu za trgovinu u crnoj boji, idealnu za pokretne trgovine, markete, štandove, tržnice i slične lokacije.

Naša Blagajna je vaša pouzdana pratnja za organizaciju i čuvanje gotovine. Vanjske dimenzije kase (Š x V x D) od 30 x 9,5 x 24 cm čine je kompaktnom, a istovremeno prostranom za vaše potrebe. Omogućuje vam jednostavno prikupljanje i odlaganje novčanica i kovanica.

Što je to što je čini posebnom? Metalna ručka integrirana u poklopcu olakšava njezin transport, dok sigurno zaključavanje cilindričnom bravom osigurava vašu mirnoću. S dodatnim prostorom iza pretinca za novčanice, možete organizirati račune ili druge dokumente s lakoćom.

Pretinac za kovanice s poklopcem i 5 odjeljaka automatski se pomiče unatrag prilikom otvaranja, što olakšava pristup vašem novcu. Ladica za novčanice s 4 pretinca i opružnim kopčama osigurava sigurno odlaganje novčanica od 5 do 500 eura.

I ne zaboravimo materijal – izrađena od besprijekorno vučenog čeličnog lima i ABS plastike otporne na udarce, naša Blagajna je robusna i izdržljiva. Crni praškasti premaz, otporan na ogrebotine, osigurava dugotrajnu i estetski ugodnu upotrebu.

Uzmite kontrolu nad vašom gotovinom s našom Blagajnom za trgovinu. Praktična, sigurna i izdržljiva – savršen izbor za vaš poslovni uspjeh.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…