Akcija!

Dezinfekcijska UVC lampa 36W sa daljinskim upravljačem

64.99 (489.67 kn)

  • Dezinfekcijska UVC lampa 36W sa daljinskim upravljačem i tajmerom
  • Uništava bakterije, viruse i pročišćava zrak
  • Široka primjena dezinfekcije i sterilizacije
  • Dezinficira do 36 kvadrata prostora
  • Vrijeme sterilizacije može se postaviti u 3 vremenska intervala
  • Cjelokupna dezinfekcija u samo 20-30 minuta
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu trgovinu, gdje se briga o vašem zdravlju pretvara u jednostavan korak uz našu dezinfekcijsku UVC lampu snage 36W. Ova inovativna lampa sa daljinskim upravljačem i tajmerom postavlja novi standard u dezinfekciji prostora, uništavajući bakterije i viruse te pročišćujući zrak.

Dezinfekcijska UVC lampa – Ključne značajke:

Uništava bakterije, viruse i pročišćava zrak
Naša UVC lampa s ozonom ima moć uništavanja bakterija i virusa u omjeru od 99,9%, pružajući vam mir i sigurnost u vašem prostoru. Osim toga, difuzija ozona u zraku uklanja neugodne mirise, ostavljajući svjež i čist zrak iza sebe.

Široka primjena dezinfekcije i sterilizacije
Ova lampa nije samo sredstvo za čišćenje zraka. Možete je koristiti u automobilu, kući, garderobi, kupaonici, kuhinji, spavaćoj sobi, uredu, konferencijskim sobama, recepciji, čekaonici, salonu i mnogim drugim prostorima.

Dezinficira do 36 kvadrata prostora
S našom UVC lampom možete jednostavno dezinficirati prostor do 36 kvadrata. Snažno djelovanje zračenja na 360 stupnjeva osigurava temeljitu dezinfekciju, a ozon dopire do svakog kutka prostorije.

Jednostavna uporaba s daljinskim upravljačem
Upravljanje lampom nikada nije bilo lakše. Daljinski upravljač koji dolazi u paketu omogućuje vam postavljanje vremena sterilizacije u tri različita vremenska intervala.

Cjelokupna dezinfekcija u samo 20-30 minuta
Uz našu UVC lampu, cijeli postupak dezinfekcije traje svega 20-30 minuta. Postavite vrijeme, napustite prostoriju, a nakon završetka prozračite prostor kako biste osigurali svježinu.

Odlučite se za sigurnost i čistoću prostora uz našu Baktericidnu UVC lampu s ozonom. Postavite je tamo gdje je najpotrebnija, postavite željeno vrijeme sterilizacije i uživajte u čistom zraku bez brige o bakterijama i virusima. Vaše zdravlje zaslužuje najbolje, a mi vam to pružamo. Kupite sada i osigurajte si zdrav i siguran prostor!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci