Akcija!

Električna grijalica, električni grijač s ventilatorom

69.99 (527.34 kn)

  • KAMINER Električna grijalica sa ventilatorom
  • 3 načina rada grijalice/svaki po 6 razina snage
  • Osigurava ravnomjernu raspodjelu toplog i hladnog zraka
  • Praktične nožice, ručka i upravljačka ploča
  • Kućište od čeličnog lima prekriveno lakom otpornim na toplinu
  • Napon: 220 – 240V / 50Hz
  • Dimenzije uređaja: 32 x 21,5 x 19 cm
  • Snaga od 3000 W
  • Višesezonski uređaj – možete ga koristiti tijekom cijele godine
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo:
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš svijet topline i udobnosti, gdje vam predstavljamo KAMINER električnu grijalicu sa ventilatorom – vašeg pouzdanog partnera za optimalnu temperaturu u svakom trenutku. Ovaj inovativni uređaj će vas oduševiti svojim brojnim mogućnostima i elegancijom.

Zašto KAMINER električna grijalica sa ventilatorom?

3000 W brze snage: Ako želite trenutno zagrijati prostor, KAMINER je tu za vas. Sa snagom od 3000 W, ova grijalica će doslovno trenutno stvoriti toplinu koja će vas obaviti udobnošću. Zaboravite na čekanje, ovo je trenutna udobnost.

Svestranost za sve sezone: KAMINER nije samo grijalica – to je vaša svevremenska klima. S tri različita načina rada (strujanje hladnog zraka, topli zrak i topli zrak sa ventilatorom), imate kontrolu nad svojim okolišem. Svaki od ovih načina rada dolazi sa šest razina snage, pružajući vam beskrajne opcije za prilagodbu udobnosti.

Ravnomjerna raspodjela zraka: Zaboravite na vruće i hladne “točke” u vašoj prostoriji. KAMINER osigurava ravnomjernu distribuciju toplog i hladnog zraka, čineći svaki kutak vašeg doma ugodnim i ujednačenim.

Pametna sigurnost: Bez brige o pregrijavanju! Uz termostat i zaštitu od pregrijavanja, KAMINER automatski prestaje grijati kad postigne željenu temperaturu, dok ventilator nastavlja osiguravati optimalnu cirkulaciju zraka u vašoj prostoriji.

Jednostavan dizajn, praktična upotreba: KAMINER dolazi s nožicama za stabilno postavljanje, ali i ručkom za lako nošenje. Upravljanje je intuitivno i jednostavno – samo dva gumba za izbor načina rada i intenziteta grijanja. A kad ne koristite KAMINER, lako ga pospremite u ormar, zauzimajući minimalno prostora.

Ne dopustite hladnoći ili lošem zraku da vam pokvare dan. KAMINER električna grijalica sa ventilatorom je savršeno rješenje za vašu udobnost, bez obzira na godišnje doba. Odaberite KAMINER i iskusite razliku odmah!

Naručite svoju KAMINER električnu grijalicu sa ventilatorom i osigurajte si najbolje grijanje i svjež zrak u vašem domu. Vaša udobnost je naša strast!

Dostava

do 3 dana