Akcija!

Kamera na solarno napajanje, vanjska solarna kamera

249.99 (1,883.55 kn)

  • Vanjska solarna kamera na SIM karticu 4G
  • Video rezolucija od 3 MP, APP – Ubox
  • Idealna za nadzor na otvorenom, bez wifi mreže i strujnog napajanja
  • Visokoučinkovit solarni panel od 5W
  • Ugrađene punjive baterije od 9000 mAh
  • 3 sata izravne sunčeve svjetlosti dovoljno za dnevne potrebe napajanja
  • Rotacija glave kamere za 355° vodoravno i 90° okomito
  • 3G/4G LTE mobilna mreža, 4X digitalni zum,
  • PIR ljudska detekcija pokreta, 25M noćni vid u boji
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu visokokvalitetnih solarnih kamera na 4G mreži! Ako tražite idealno rješenje za nadzor na otvorenom, bez potrebe za Wi-Fi mrežom i strujnim napajanjem, onda ste na pravom mjestu. Naša vanjska solarna kamera na SIM karticu 4G s video rezolucijom od 3 MP i aplikacijom Ubox je odličan izbor za vašu sigurnost.

Nema više ovisnost o Wi-Fi mreži i struji

Zaboravite na brigu oko Wi-Fi signala i potrebe za strujnim napajanjem. Naša solarna kamera radi bilo gdje u zemlji s 4G LTE pokrivenošću. To je savršeno rješenje za farme, gradilišta, kuće za odmor, skladišta i mnoga druga mjesta na otvorenom. Ova kamera se napaja solarno i ima bateriju velikog kapaciteta.

S visokoučinkovitim solarnim panelom od 5 W i ugrađenom punjivom baterijom od 9000 mAh, ova sigurnosna kamera bez Wi-Fi mreže može raditi neovisno, bez obzira na iznenadno isključenje struje. S oko 3 sata izravne sunčeve svjetlosti, solarni panel osigurava dovoljno snage da kamera radi cijeli dan.

Vrhunska video kvaliteta

Naša Xega 4G vanjska bežična solarna kamera snima svaki trenutak u HD rezoluciji, pružajući vam iznimno jasne slike i detalje. Kamera može rotirati glavu za 355° vodoravno i 90° okomito, omogućujući vam potpunu kontrolu nad svakim kutom. S funkcijama 4X digitalnim zumom putem aplikacije Ubox, uvijek budno pazite na svoj posjed.

Jednostavna komunikacija

Zahvaljujući visokokvalitetnom zvučniku i mikrofonu, možete jednostavno komunicirati s osobama ispred kamere kada je to potrebno. Nema potrebe za Wi-Fi mrežom – sve se odvija putem 3G/4G LTE mobilne mreže.

Nikada ne propustite ništa

Ova kamera je opremljena PIR ljudskom detekcijom pokreta i 25 metara noćnog vida u boji, osiguravajući vam potpunu sigurnost danju i noću. Nakon otkrivanja ljudskog kretanja, trenutna upozorenja šalju se putem aplikacije “UBox”, čime vas se na vrijeme obavještava o svim događajima oko vašeg imanja.

Pouzdana sigurnost

Ova 4G solarna kamera također nudi pouzdanu pohranu podataka na visokoj razini, čak i u slučaju krađe ili uništenja kamere. Vaša sigurnost je na prvom mjestu.

Dan i noć

Ova vanjska 4G LTE solarna kamera ima ugrađene infracrvene LED diode, omogućujući vam da snimate čak i u potpunom mraku.

Naša vanjska solarna kamera na SIM karticu 4G je savršena opcija za sve koji traže siguran i pouzdan nadzor bez obzira na mjesto ili uvjete. Obratite nam se danas i osigurajte svoju sigurnost uz najnoviju tehnologiju.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci