Akcija!

Kamera za nadzor WIFI 4K, 5x digitalni zoom 8MP

109.99 (828.72 kn)

  • WIFI 4K kamera za unutarnju i vanjsku upotrebu
  • Visoka rezolucija od 8 MP, 5X digitalni zoom
  • Automatsko praćenje pokreta
  • Napajanje 110V-230V
  • Rotacija kamere lijevo i desno do 270°, rotacija okomito do 90°
  • Detekcija pokreta 20-30 m, dvosmjerna komunikacija
  • Noćni vid u boji: 4 kom bijele LED i 4 kom IR LED
  • IP66 zaštita, otporna na vanjske vremenske uvjete
  • Praćenje uživo putem mobilne aplikacije iCSee: Android, IOS
  • Spremanje podataka na mikro SD memorijsku karticu do 128GB
Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Uživajte u potpunoj sigurnosti i nadzoru uz našu inovativnu WiFi kameru na struju s 4K rezolucijom i nizom naprednih značajki. Ova kamera pruža izvanrednu 8 MP rezoluciju i 5X digitalni zoom, omogućujući vam da uhvatite svaki detalj u kristalnoj jasnoći. Automatsko praćenje pokreta osigurava da ništa ne promakne vašoj pažnji.

Svestrana rotacija kamere lijevo i desno do 270°, te okomito do 90°, omogućuje vam da lako pokrijete cijelo područje interesa. Detekcija pokreta na udaljenosti od 20-30 metara aktivira dvosmjernu komunikaciju i omogućuje vam trenutačno reagiranje na događaje.

Noćni vid u boji, omogućen sa četiri bijele i četiri IR LED diode, osigurava jasan pregled čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Osim toga, podržava pravo humanoidno inteligentno dvostruko svjetlo upozorenja, omogućujući vam da jasno prepoznate situacije čak i tijekom noći.

Ova kamera je dizajnirana za vanjsku i unutarnju upotrebu, s IP66 zaštitom koja je otporna na različite vremenske uvjete. Spremanje podataka na mikro SD memorijsku karticu do 128GB osigurava da nikada ne propustite nijedan trenutak.

Jednostavno praćenje uživo putem mobilne aplikacije iCSee na Androidu i iOS-u omogućuje vam da budete povezani sa svojim domom ili poslovnim prostorom bilo gdje i bilo kada. Ova kamera podržava i pohranu u oblaku za dodatnu sigurnost vaših snimaka.

Napredni sustav pametnog pomicanja/naginjanja/rotiranja omogućuje vam kontrolu nad kamerom iz udaljenosti, a automatsko praćenje pokreta osigurava da se nikakvi događaji ne promaknu vašem nadzoru.

Iskoristite priliku i osigurajte svoj dom ili poslovni prostor uz našu WiFi kameru visoke rezolucije. Uz bogat niz značajki, izvrsnu kvalitetu slike i jednostavnu upotrebu putem iCSee aplikacije, bit ćete uvjereni u svoju sigurnost i kontrolu. Nabavite svoju WiFi kameru danas i osigurajte potpunu mirnoću.

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci