Akcija!

Kamera za snimanje vožnje sa senzorom pokreta

39.99 (301.30 kn)

  • Kamera za snimanje vožnje koja se montira na srednji retrovizor
  • 3,4″ ekran u boji ugrađen u retrovizor
  • HD 1280X720 rezolucija snimanja
  • Rad na bateriju od 180mAh
  • Spremanje zapisa u petlju na microSD karticu
  • Snimanje zvučnog zapisa
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 2 godine
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 219
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu inovativne auto kamere za snimanje vožnje koja će vam pružiti sigurnost i mir dok ste na cesti! Naša kamera, koja se montira na srednji retrovizor, donosi vam vrhunsku tehnologiju za snimanje i praćenje vaše vožnje.

Savršeno integrirana u retrovizor, naša kamera za snimanje vožnje ne samo da pruža vrhunsku HD rezoluciju (1280×720), već i omogućava jednostavno snimanje i pregledavanje vaših vožnji.

Kamera je dizajnirana kako bi zauzimala minimum prostora na staklu, ne ometajući vašu preglednost dok vozite. Središnji retrovizor postaje vaša kontrolna točka za snimanje vaših vožnji bez dodatnih smetnji. Uživajte u potpunom pregledu ceste zahvaljujući širokokutnoj leći od 150° – 160°. Snimajte sve važne detalje i osigurajte si mir dok ste na putu.

Kamera snima i kada auto miruje, pružajući vam dodatni sloj sigurnosti tijekom parkiranja. S radom na bateriju od 180mAh, možete snimati i bez napajanja, a automatsko označavanje vremena i datuma na video zapisu čini svaki trenutak lako prepoznatljivim.

Naša kamera omogućava vam pregledavanje snimki izravno na ugrađenom 3,4″ ekranu u boji na retrovizoru. Također, zahvaljujući funkciji snimanja u petlji, nećete nikada ostati bez prostora za pohranu, čak i ako je vaša microSD kartica puna.

Naša kamera za snimanje vožnje ne samo da bilježi vašu vožnju već ima i posebnu funkciju za snimanje fotografija, kako biste zabilježili svaki nezaboravan trenutak na cesti.

Sada kada znate sve prednosti naše kamere za snimanje vožnje, vrijeme je da osigurate svoju sigurnost na cesti. Kupite našu inovativnu auto kameru već danas i vozite se s dodatnim mirom u srcu! Vaša sigurnost je naš prioritet.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

2 godine

Možda će vam se također svidjeti…