Akcija!

Ljuljačka za djecu

79.99 (602.68 kn)

  • Ljuljačka za djecu 3 u 1
  • Sigurnost djece na prvom mjestu
  • Namijenjena djeci od 8 mjeseci
  • Materijal ne upija vodu
  • Maksimalno opterećenje do 30 kg
  • Materijal mekan, ugodan i nježan na dodir
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorije: ,

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop gdje predstavljamo Ljuljačku za djecu 3 u 1 – inovativno i praktično rješenje za igru vašeg mališana. Naša ljuljačka je pažljivo osmišljena kako bi pružila ne samo sigurnost vašem djetetu već i praktičnost za roditelje. Saznajte više o ovom posebnom proizvodu koji raste zajedno s vašim djetetom!

Ljuljačka je namijenjena djeci od 8 mjeseci, pružajući im sigurno okruženje za igru i zabavu. Ono što čini ovu ljuljačku posebnom jest mogućnost prilagodbe prema dobi djeteta. Kada dijete postane stabilno, dovoljno je ukloniti prednje prečke, a kako raste, možete skinuti sve prečke i dobiti klupu za ljuljačku, prilagođenu za djecu do 30 kg težine.

Naša ljuljačka koristi revolucionarni materijal Cleanaboo® za prekrivače, jastuk i postolje za ljuljanje. Ovaj baršunasti materijal ne upija vodu odmah; svaka prolivena tekućina se pretvara u kapljice, čime se osigurava higijena i udobnost za vaše dijete.

Ljuljačka je dizajnirana s pažnjom na svaki detalj kako bi se savršeno uklopila u svaki stil. Materijal je mekan, ugodan i nježan na dodir, a dodatni detalji dodaju šarm ljuljački. Naša ljuljačka je estetski privlačna i funkcionalna – savršen spoj stila i sigurnosti.

Potpuno je sigurna za dijete s zaobljenim rubovima i precizno ispolirana. Drveni elementi su izrađeni od borovog drva, pružajući čvrstoću i izdržljivost. Mogućnost skidanja dijelova ljuljačke olakšava održavanje higijene, brinući se o zdravlju vašeg mališana.

Specifikacije:
Boja: Siva
Materijal: Cleanaboo® + Borovo drvo
Dob: Preporučuje se od 8 mjeseci
Maksimalno opterećenje: 30 kg
Uže: Fi 10mm
Dimenzije ljuljačke (D/S/V): 34/34/26 cm
Težina: 2,7 kg

Neka vaše dijete odrasta uz ljuljačku koja prati svaki korak njegovog razvoja. Kupite sada i osigurajte nezaboravne trenutke igre i smijeha!

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci