Akcija!

Memorijska kartica

59.99 (451.99 kn)

  • SD memorijska kartica XIAOMI 2TB + adapter
  • Idealna za fotografije visoke razlučivosti
  • Može se koristiti za snimanje i pohranu Full HD/4K videa
  • Super velika brzina: brzina čitanja 70-100 mb/s
  • Brzina pisanja je 15-30 mb/s (ovisno o veličini memorije)
  • Otporna na udarce, IPX6 vodootporan, temperaturna otpornost -10 ° do 80 °
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Tražite savršeno rješenje za pohranu svih vaših dragocjenih uspomena i podataka? Predstavljamo vam SD memorijsku karticu XIAOMI 2TB – idealnog partnera za sve vaše digitalne potrebe. Ova vrhunska kartica dizajnirana je kako bi zadovoljila sve vaše zahtjeve za brzinu, kapacitet i pouzdanost.

Izvanredne performanse
SD memorijska kartica XIAOMI 2TB omogućava vam nevjerojatnu brzinu čitanja od 70-100 MB/s i brzinu pisanja od 15-30 MB/s, ovisno o veličini memorije. Bez obzira snimate li Full HD ili 4K videozapise, ova kartica osigurava glatko i brzo pohranjivanje svih vaših datoteka.

Izdržljivost i pouzdanost
Vaša memorijska kartica je uvijek spremna za akciju. XIAOMI 2TB SD kartica je otporna na udarce, IPX6 vodootporna, te podnosi ekstremne temperature od -10 °C do 80 °C. Također je otporna na X-zrake i antimagnetska, što je čini idealnim izborom za sve uvjete.

Široka kompatibilnost
Bilo da koristite pametni telefon, tablet, kameru, GoPro ili prijenosnu konzolu poput Nintendo Switcha, ova kartica će se savršeno uklopiti u vaš uređaj. Kompatibilnost sa širokim rasponom uređaja čini je svestranim rješenjem za sve vaše potrebe za pohranom.

Vrhunska pohrana
Idealna za fotografije visoke razlučivosti, SD memorijska kartica XIAOMI 2TB omogućava vam snimanje i pohranu Full HD i 4K videozapisa, kao i bilo koje druge vrste podataka. Zahvaljujući UHS, U3, klasi 10 i A2 ocjenama brzine, uživat ćete u najboljem iskustvu na svom pametnom telefonu.

Zašto Odabrati XIAOMI 2TB SD memorijsku karticu?

Super brzina: Brzina čitanja 70-100 MB/s, brzina pisanja 15-30 MB/s.
Visoka izdržljivost: Otporna na udarce, vodootporna, otporna na ekstremne temperature, X-zrake i antimagnetska.
Široka kompatibilnost: Pogodna za pametne telefone, tablete, kamere, akcijske kamere, prijenosna računala i prijenosne konzole.
Vrhunska pohrana: Idealna za fotografije visoke razlučivosti i videozapise u Full HD/4K kvaliteti.

Savjeti za dugovječnost

Kako biste osigurali dug životni vijek vaše memorijske kartice, preporučujemo redovito formatiranje te korištenje kvalitetnog čitača kartica. Izbjegavajte jeftine čitače kartica koji mogu smanjiti brzinu pohrane.

Zaključak
Ne dopustite da vas brige oko pohrane usporavaju. SD memorijska kartica XIAOMI 2TB je vaš pouzdan partner za sve digitalne avanture. Naručite sada i osigurajte vrhunsku kvalitetu pohrane za sve vaše uspomene i podatke!

Naručite svoju XIAOMI 2TB SD memorijsku karticu danas i uživajte u pouzdanoj, brzoj i sigurnoj pohrani!

Boja

Pink

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci