Nadzorna kamera 3mp Wireless IP Camera 5G WIFI kamera !

499.00kn (~ 66,34 €)

Nadzorna kamera malih dimenzija s pomičnom glavom zbog koje nema skrivenih kutova. Potpuna kontrola pomoću aplikacije za pametni telefon omogućuje potpuni nadzor gdje god bili.

Dostava: 25kn
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 201
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?
  • Pomična glava kamere, 355° horizonzalno i 110° vertikalno
  • Rezolucija 1280*720, 720p
  • 4x digitalni zoom
  • WLAN spajanje pomoću mobilne aplikacije
  • Noćni rad
  • Ugrađeni mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju
  • Mogućnost spajanja na eksternu bateriju
  • Utor za SD karticu za offline spremanje
  • USB napajanje

Bežična kamera koja se jednostavno spaja na pametni telefon ili tablet. Zbog pomične glave kamere ne može biti mrtvih kuotva. Kamera se pomiče 355° horizontalno i 110° vertikalno pomoću aplikacije za pametni telefon, Rezolucija od 1280*720, 720p daje kristalno jasno sliku, a zbog noćnog rada, kvaliteta slike ostaje odlična i u noćnom uvijetima. Ugrađeni mikrofon i zvučnik vam omogućuju da čujete ili da govorite putem pametnog telefona. Zbog ugrađenog detektora pokreta, kamera vas može putem mobilne aplikacije upozoriti na kretanje u prostoriji. Male dimenzije i mogućnost spajanja na eksternu bateriju te spremanje snimke na SD karticu omogućuju Vam još veću fleksibilnost postavljanja.

Sigurnost Vašega doma prvo počinje video nadzorom. 24 satni rad i snimanje Vam omogućuje stalni nadzor nad imovinom, bilo to kuća, stan, vikendica, automobil, dvorišne prostorije i dr..

Nadzorne kamere su jedna od važnijih stavki za sigurnost djece. Daju Vam mogućnost nadozora unutar i van doma, ne samo na djecu, nego i na druge sumnjive osobe. WLAN tehnologija sa spajanjem na pametni telefon omogućuje roditeljima nadzor kada nisu s djecom, dajući osjećaj sigurnosti kada je to najpotrebnije.

Također svaka tvrtka ima potrebu za nadzornim kamerama. Ovo je jednostavno i povoljno rješenje za nadzor i zaštitu od krađa, nadzor prometa, radnika i dr..

Bežične sigurnosne kamere su jednostavan način za nadzor i zaštitu djece, imovine, kućnih ljubimaca, poslovnih prostora pomoću samo jednog klika.

 

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Rezolucija

1280*720 Full HD

Senzor

1/4” Progressive CMOS Senzor

Leća

3.6mm F2.0

Digitalni zoom

4x

Mobilni sustav

Android , iOS

ONVIF

podržava

Mogućnost pohrane podataka

do 64GB ( SD kartica )

Napajanje

DC5V

Potrošnja energije

3W MAX

Paket uključuje

1x DIGOO BB-M1 IP kamera 1x USB kabel 1x instalacijski set 1x baza 1x korisnički priručnik

Možda će vam se također svidjeti…