Akcija!

Nadzorna kamera XMR-JK14A

699.00kn

Nadzorna kamera malih dimenzija i odličnim kutom nadzora od 360° zbog kojeg nema skrivenih kutova. Montaža na strop za potpunu pokrivenost sobe.

Dostava: 25kn
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun
Jamstvo: 12 mjeseci
SKU: 202
Kategorija:
Oznake: ,
Imate pitanje?
  • Široki kut gledanja od 360°
  • Rezolucija 1280*960, 960p
  • WLAN spajanje pomoću mobilne aplikacije
  • Noćni rad
  • Ugrađeni mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju
  • Mogućnost spajanja na eksternu bateriju
  • Utor za SD karticu za offline spremanje
  • USB napajanje

Bežična kamera koja se jednostavno spaja na pametni telefon ili tablet. Kamera ima vrlo široki kut od 360°, zbog kojeg nemože biti “mrtvih” kutova. Aplikacija za nadzor omogućuje panoramski pregled sobe, što omogućava pregled cijele sobe bez pokretnih djelova na kameri. Rezolucija od 1280*960, 960p daje kristalno jasno sliku, a zbog noćnog rada, kvaliteta slike ostaje odlična i u noćnom uvijetima. Ugrađeni mikrofon i zvučnik vam omogućuju da čujete ili da govorite putem pametnog telefona. Zbog ugrađenog detektora pokreta, kamera vas može putem mobilne aplikacije upozoriti na kretanje u prostoriji. Male dimenzije i mogućnost spajanja na eksternu bateriju te spremanje snimke na SD karticu omogućuju Vam još veću fleksibilnost postavljanja.

Sigurnost Vašega doma prvo počinje video nadzorom. 24 satni rad i snimanje Vam omogućuje stalni nadzor nad imovinom, bilo to kuća, stan, vikendica, automobil, dvorišne prostorije i dr..

Nadzorne kamere su jedna od važnijih stavki za sigurnost djece. Daju Vam mogućnost nadozora unutar i van doma, ne samo na djecu, nego i na druge sumnjive osobe. WLAN tehnologija sa spajanjem na pametni telefon omogućuje roditeljima nadzor kada nisu s djecom, dajući osjećaj sigurnosti kada je to najpotrebnije.

Također svaka tvrtka ima potrebu za nadzornim kamerama. Ovo je jednostavno i povoljno rješenje za nadzor i zaštitu od krađa, nadzor prometa, radnika i dr..

Bežične sigurnosne kamere su jednostavan način za nadzor i zaštitu djece, imovine, kućnih ljubimaca, poslovnih prostora pomoću samo jednog klika.

XMR-JK14A promo1
XMR-JK14A promo2
XMR-JK14A promo3

Primjer rada kamere i mobilne aplikacije

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Leća

1.44mm, 360° fisheye

Kut gledanja

360°

Rezolucija

1280*960

Senzor

1/3” Progressive Scan CMOS

Mogućnost pohrane podataka

do 128GB ( SD kartica )

Napajanje

DC5V/1A

Potrošnja energije

<5W

Radna temperatura

0℃ do 60℃

Možda će vam se također svidjeti…