Akcija!

Narukvica za dementne osobe

119.99 (904.06 kn)

  • Narukvica za dementne osobe GPS 4G
  • Namijenjeno za osobe s demencijom i Alzheimerovom bolešću
  • Točna lokacija putem GPS LBS WIFI
  • Praćenje povjesti kretanja
  • Upravljanje putem mobilne aplikacije  iOS i Android
  • Vodootporana IPX5
  • Baterija: 1200mAh, težina: 38 g
  • Veličina: 48mm X 32mm x 20 mm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, vašeg pouzdanog partnera u osiguravanju sigurnosti vaših najmilijih. Predstavljamo vam narukvicu za dementne osobe s naprednim GPS sustavom, dizajniranu posebno za osobe koje se suočavaju s demencijom i Alzheimerovom bolešću.

Što je to što čini našu narukvicu tako posebnom? Prije svega, omogućuje precizno praćenje lokacije putem GPS-a, LBS-a i WIFI-ja. To znači da uvijek možete znati gdje se vaša voljena osoba nalazi u stvarnom vremenu. Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili čak na putu, imat ćete mir uma znajući da ste samo jedan klik dalje od informacija o njihovoj lokaciji.

Ali to nije sve. Naša narukvica pruža i funkciju praćenja povijesti kretanja, što vam omogućuje uvid u rutine i navike vaših najmilijih. To je posebno korisno kada želite osigurati da se vaša voljena osoba sigurno kretala ili ako primijetite neke promjene u njenom ponašanju.

Jednostavno upravljanje putem naše mobilne aplikacije dostupne za iOS i Android čini korištenje narukvice jednostavnim i intuitivnim. Bez obzira na vaše tehnološko iskustvo, možete lako pratiti i upravljati funkcijama narukvice direktno s vašeg pametnog telefona.

Sigurnost je naš prioritet, stoga smo osigurali da naša narukvica bude vodootporna (IPX5 standard), tako da se možete osjećati sigurno i kada vaša voljena osoba dolazi u dodir s vodom ili je vani u kišnim uvjetima.

S kompaktnim dizajnom dimenzija 48mm x 32mm x 20 mm i težinom od samo 38 grama, naš GPS tracker je lagan za nošenje i neće ometati svakodnevne aktivnosti vaše voljene osobe.

Uz bateriju kapaciteta 1200mAh, možete biti sigurni da će naša narukvica dugo trajati i pružiti vam neprekidan nadzor nad sigurnošću vaših najmilijih.

Odaberite našu narukvicu za dementne osobe s GPS-om 4G i pružite svojoj obitelji dodatni sloj sigurnosti. Jer briga za voljene osobe nikada nije bila jednostavnija.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci