Akcija!

Ograda za djecu

119.99 (904.06 kn)

  • Inovativna zaštitna ograda za djecu sive boje
  • Širina u rasponu do 300 cm, visina 160 cm
  • Zaštitni mehanizam otvaranja vrata, čime se povećava sigurnost djece
  • Metalna kaseta za uvlačenje i izvlačenje platna
  • Montiranje kasete u okomit položaj na čvrstu čeličnu podlogu
  • Funkcija automatskog vraćanja ograde unatrag
  • Elegntna bočna ograda pruža privatnost na balkonu ili terasi
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Sigurnost djece uvijek je prioritet, pogotovo kada imate terasu, balkon ili druge površine koje mogu predstavljati rizik. Ograda za djecu je ključna sigurnosna mjera koju biste trebali razmotriti kako biste pružili zaštitu i spriječili neželjeno kretanje djece prema opasnim područjima. Uz to, ova vrsta ograde donosi vam mir i sigurnost, omogućujući vam da se opustite i uživate u svom prostoru.

Da biste upotpunili svoju terasu ili balkon, predstavljamo vam inovativnu bočnu ogradu za djecu u elegantnoj sivoj boji. Ova ogradu širine do 300 cm i visine 160 cm pruža sigurnost, privatnost i estetsku vrijednost. Njezine iznimne značajke čine je idealnim izborom za sve vaše potrebe.

Jedan od najvažnijih aspekata ove bočne ograde za djecu je zaštitni mehanizam otvaranja vrata. Ovaj mehanizam vam omogućuje kontrolu pristupa ogradu i osigurava da vaše dijete bude sigurno. Bez obzira na to želite li spriječiti neželjeni ulazak ili izlazak djeteta, ovaj zaštitni mehanizam pruža dodatnu sigurnost i sprječava neželjene situacije.

Ograda je opremljena metalnom kasetom koja omogućuje jednostavno uvlačenje i izvlačenje platna. Ova inovativna značajka olakšava postavljanje i skladištenje ograde prema vašim potrebama. Kvalitetna montaža kasete na čvrstu čeličnu podlogu osigurava stabilnost i dugotrajnost, čineći ogradu pouzdanim izborom za vašu terasu ili balkon.

Još jedna praktična značajka ove bočne ograde je njena funkcija automatskog vraćanja. Nakon što izvučete ogradu, možete je jednostavno vratiti unatrag bez napora. Ova značajka štedi vaše vrijeme i osigurava jednostavno rukovanje ogradom. Ne morate brinuti o ručnom zatvaranju i otvaranju ograde, jer će se ona automatski vratiti na svoje mjesto.

Osim što pruža sigurnost, ova bočna ograda za djecu također vam omogućuje privatnost na terasi ili balkonu. Ne samo da će vas zaštititi od neželjenih pogleda, već će i dodati dozu elegancije i stilski se uklopiti u vaše vanjsko uređenje. Siva boja ograde je neutralna i estetski privlačna, stvarajući ugodan ambijent koji će zadovoljiti vaše ukuse.

Kada je u pitanju sigurnost vaše djece, ne kompromitirajte. Odaberite bočnu ogradu za djecu koja pruža sigurnost, praktičnost i eleganciju. S ovom inovativnom ogradom, možete se osjećati sigurno i bezbrižno, znajući da je vaše dijete zaštićeno.

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci