Akcija!

Ogradica za psa

149.99 (1,130.10 kn)

  • Metalna ogradica za psa, mačke i druge kućne ljubimce
  • Crna metalna ograda od negorive boje
  • Ukupna širina ograde 304 cm, visina 74,5 cm
  • 5 odvojenih elemenata po 60 cm
  • Jednostavna montaža ogradice bez bušenja
  • Zaštitni mehanizam od slučajnog otvaranja vrata
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 504-1-1-1-1-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Sigurnost i udobnost vašeg ljubimca su neprocjenjivi. Upravo zato vam predstavljamo crnu metalnu ogradu koja je dizajnirana da odgovara svakoj potrebi vašeg kućnog ljubimca. Bilo da je riječ o vašem psu, mački ili drugom malom prijatelju, ova ogradica nudi sigurnost i slobodu kretanja u vašem domu.

Sa ukupnom širinom od 304 cm i visinom od 74,5 cm, ova ogradica se sastoji od pet odvojenih elemenata po 60 cm, pružajući vam mogućnost prilagodbe prema potrebama vašeg prostora. Jednostavna montaža bez bušenja znači da je postavljanje ogradice brzo i jednostavno. Montažni elementi iz seta omogućuju vam čvrsto pričvršćivanje na zid, pružajući stabilnost i sigurnost.

Sigurnosni mehanizam sprječava slučajno otvaranje vrata, čineći ogradicu pouzdanim izborom za zaštitu vašeg ljubimca unutar određenog područja. Osim toga, slobodno postavljanje omogućuje prilagodbu ograde prema strukturi vašeg prostora i individualnim preferencijama.

Neka vaš ljubimac uživa u sigurnosti i slobodi uz ovu ogradicu koja je savršena za prilagodbu bilo kojem prostoru. Pružite im sigurnost i udobnost dok istovremeno olakšavate svoj život.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…