Akcija!

Rukohvat za kadu

79.99 (602.68 kn)

  • Sigurnosni rukohvat za ulazak i izlazak iz kade
  • Za veću sigurnost u kupatilu u svakodnevnom životu
  • Pogodno za starije osobe ili osobe smanjene pokretljivosti
  • Prikladan za standardne kade debljine od 72 -160 mm
  • Dimenzije proizvoda: 19,5 x 15,5 x 50 cm; težina: 3,28 kg
  • Nosivost do 130 kg, pružajući pouzdanu sigurnost i stabilnost
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 912-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Rukohvat za kadu – Vaša sigurnost na prvom mjestu!
Dobrodošli u naš web shop, gdje vam nudimo vrhunske sigurnosne rukohvate za ulazak i izlazak iz kade. Naš proizvod je dizajniran da vam osigura sigurnost i stabilnost u vašem kupatilu, posebno za starije osobe i osobe smanjene pokretljivosti.

Zašto odabrati naš sigurnosni rukohvat?

1. Veća sigurnost u kupatilu: Naš sigurnosni rukohvat pruža pouzdano držanje pri ulasku i izlasku iz kade. U sanitarnom dijelu kuće nesreće se lako mogu dogoditi zbog vlage i skliskih površina. Naš proizvod osigurava protuklizno i stabilno držanje, smanjujući rizik od padova i ozljeda.

2. Jednostavna montaža bez alata: Montiranje našeg rukohvata ne zahtijeva nikakav alat. Jednostavno ga pričvrstite ručno na rub kade. Jednom postavljen, rukohvat osigurava čvrsto držanje pri svakom ulasku i izlasku iz kade.

3. Robusna površina za držanje: Rukohvat ima robusnu i lako čistivu površinu koja omogućuje sigurno držanje. Izrađen je od čelika presvučenog prahom, što mu daje dodatnu stabilnost i dugotrajnost.

4. Zaštita od ogrebotina: Unutrašnjost rukohvata je gumirana, što štiti zidove vaše kade od ogrebotina. Bez obzira na osjetljive pločice, naš proizvod ih neće oštetiti.

5. Fleksibilno podesiv: Naš rukohvat je prikladan za sve standardne kade s debljinom ruba od 72 mm do 160 mm. To ga čini idealnim izborom za gotovo svaku kupaonicu.

Dimenzije i specifikacije
Dimenzije proizvoda: 19,5 x 15,5 x 50 cm
Težina: 3,28 kg
Nosivost: do 130 kg

Investirajte u svoju sigurnost i sigurnost vaših najbližih s našim sigurnosnim rukohvatom za kadu. Naručite danas i učinite svoj svakodnevni život sigurnijim i jednostavnijim!

Kupite sada i osjetite razliku!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci