Akcija!

Solarna lovačka kamera SIM kartica 4G mreža

259.99 (1,958.89 kn)

  • Solarna lovačka kamera na SIM karticu 4G LTE mreža
  • 6 W solarni panel napaja baterije od 10400 mAh
  • Rotacija glave kamere za 360°
  • Noćni način rada u boji
  • Vodootporna kamera zaštite IP66
  • Rezolucija 3MP, digitalni zoom 4x
  • Koristi aplikaciju Ubox, podržava iOS&Android
  • Jednostavna montaža pomoću remena ili vijaka
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Najnovija tehnologija na dlanu vaše ruke – predstavljamo vam solarnu lovačku kameru na SIM karticu 4G LTE, savršenu za sve avanturiste, lovce, zaljubljenike u prirodu i sve one koji žele osigurati sigurnost svojih imanja, čak i na mjestima gdje nema WiFi interneta ili struje.

Xega lovačka kamera na 4G LTE mreži je pravo čudo moderne tehnologije. S ovom kamerom ćete moći istraživati prirodu kad god poželite, bez obzira na uvjete.

Evo nekoliko ključnih značajki koje čine ovu kameru posebnom:

Snaga sunca na vašoj strani
Xega 4G LTE kamera opremljena je snažnim 6-watnim solarnim panelom koji napaja baterije od 10400 mAh. To znači da možete zaboraviti na brigu oko punjenja, jer će se kamera sama brinuti o svojoj energiji. Vaša avantura može trajati koliko god želite.

Prikazuje svaki kutak
Kamera ima mogućnost rotacije glave za 360°, osiguravajući da ništa neće ostati nezapaženo. Bez obzira tražite li divlje životinje, nadzirete svoje imanje ili pratite igru, Xega će uhvatiti sve što želite.

Noćni način rada u boji
Xega kamera za lov ima noćni način rada u boji koji će vam omogućiti da vidite svaki detalj čak i u najmračnijim noćima. Lovci će cijeniti ovu značajku prilikom praćenja divljači, a svatko tko želi osigurati svoju imovinu može biti siguran da ništa neće proći nezamijećeno.

Vodootporna i izdržljiva
Kamera ima ocjenu zaštite IP66, što znači da je potpuno otporna na vodu i prašinu. Bez obzira na vremenske uvjete, Xega će raditi besprijekorno i pružiti vam jasne snimke.

Vrhunska kvaliteta slike
S rezolucijom od 3MP i digitalnim zumom od 4x, kvaliteta slike je besprijekorna. Svaka pojedinost će biti jasno vidljiva, čineći vaše snimke vrhunskima.

Laka upotreba
Ova kamera koristi aplikaciju Ubox, kompatibilnu s iOS i Android uređajima. Nadgledanje i upravljanje kamerom nikada nije bilo jednostavnije.

Jednostavna montaža
Montaža kamere je brza i jednostavna – možete je postaviti pomoću remena ili vijaka. Bez obzira gdje se nalazite, Xega će biti s vama.

Xega 4G LTE mobilna vanjska kamera idealna je za lovišta, kuće za odmor, kamperice, farme, imanja, skladišta, gradilišta i mnoge druge avanture. Bez obzira jeste li zaljubljenik u prirodu, lovac ili jednostavno želite osigurati svoju imovinu, ova kamera će ispuniti sva vaša očekivanja.

Investirajte u sigurnost i istraživanje s Xega kamerom. Otkrijte nepoznato, budite spremni za svaku avanturu i osjećajte se sigurno. Nabavite svoju Xega lovačku kameru već danas!

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…