Akcija!

SONY kartica micro sd 1024 GB

49.99 (376.65 kn)

  • SONY kartica micro sd
  • Veličina pohrane: 1 TB
  • 1TB = približno 900GB ~ ​​950GB
  •  Smart SD kartica + SD adapter
  • Smart SD + TF format, klasa 10 Brzo čitanje i pisanje
  • Može se koristiti kao pametna SD ili SD kartica
Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vas čeka vrhunski proizvod – Sony Smart SD kartica s kapacitetom od 1 TB! Ako tražite pouzdanu karticu za pohranu vaših podataka, fotografija, videozapisa i još mnogo toga, onda ste na pravom mjestu.

S ovom karticom nećete više brinuti o nedostatku prostora na vašem uređaju. S impresivnom veličinom od 1 TB, to je gotovo kao da nosite mini tvrdi disk u džepu! No, prije nego što krenete u kupnju, evo nekoliko ključnih stvari koje biste trebali znati:

Kapacitet od 1 TB znači da ćete dobiti približno 900GB do 950GB stvarne upotrebljive memorije. To je dovoljno prostora za stotine tisuća fotografija, satima videozapisa ili tone omiljenih glazbenih datoteka.

Osim toga, ova kartica dolazi i s SD adapterom, što znači da je možete koristiti ne samo kao micro SD karticu, već i kao običnu SD karticu. To je praktično za različite uređaje koji podržavaju različite formate kartica.

Važno je napomenuti da brzina čitanja i pisanja ove pametne SD kartice ovisi o raznim čimbenicima, kao što su kvaliteta čitača kartica, adaptera, USB priključka i samog uređaja. Dakle, ako želite maksimalne performanse, uvijek biste trebali koristiti visokokvalitetne uređaje.

Također, tvornički format ove kartice je FAT32, ali ako vaš uređaj ne podržava taj format, ne brinite – možete je jednostavno formatirati kao exFAT ili NTFS na svom računalu.

Uz sve to, Sony je ime koje jamči kvalitetu i pouzdanost. Dakle, ako tražite karticu koja će vam pružiti veliki kapacitet pohrane uz pouzdanost i performanse, ne tražite dalje – Sony Smart SD kartica je savršen izbor za vas!

Ne čekajte više, kliknite na gumb “Dodaj u košaricu” i osigurajte si svoj primjerak već danas!

Boja

Pink

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci