Akcija!

SOS dojavljivač za starije i nemoćne osobe

349.99 (2,637.00 kn)

  • SOS dojavljivač za starije i nemoćne osobe
  • SOS sustav sa prijemnikom i 10 SOS tipki
  • Na prijemnik se može spojiti do 250 SOS tipki
  • Radna frekvencija 433MHz, domet do 200 metara
  • Idealan za bolnice, staračke domove i domove za nemoćne osobe
  • Omogućuje jednostavnu komunikaciju između osoblja i pacijenta
  • Upozorenje o niskom naponu baterije
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje briga o najvažnijima postaje jednostavna i učinkovita uz naš SOS dojavljivač za starije i nemoćne osobe. S našim sustavom, osiguravamo vašu sigurnost i olakšavamo komunikaciju između pacijenata i osoblja. Pogledajte sve značajke koje čine naš proizvod nezamjenjivim u svakodnevnim situacijama.

SOS dojavljivač za brzu reakciju:

Naš SOS sustav s prijemnikom i 10 SOS tipki omogućuje hitnu komunikaciju između osoblja i pacijenata. Radna frekvencija od 433MHz i domet do 200 metara osiguravaju da ćete biti informirani i na vrijeme pružiti pomoć, čak i ako ste udaljeni nekoliko soba ili katova.

Idealan za različite ustanove:

Ovaj sustav je posebno dizajniran za bolnice, staračke domove i domove za nemoćne osobe. Fleksibilan je za korištenje s mogućnošću povezivanja do 250 SOS tipki na jedan prijemnik. Više dojavljivača može se postaviti na zid kreveta različitih odjela, pružajući vam potrebnu prilagodljivost.

Jednostavan za upotrebu i održavanje:

Prijemnik se napaja s 2 AA baterije (nisu uključene) ili priključivanjem na strujnu utičnicu, čime se eliminira potreba za pričvršćivanjem na zid. Prijemnik ima funkciju memorije za isključivanje, pamteći zadnji ton zvona i glasnoću čak i nakon nestanka struje. Možete odabrati jednu od 8 razina glasnoće prema vašim preferencijama.

Prilagodljive postavke za sve korisnike:

Ako ste obiteljski skrbnik mlade osobe, odaberite razinu 1-4. Za starije parove koji brinu jedno za drugo, prilagodite glasnoću na razinu 5-8. Naša tehnologija zadovoljava različite potrebe korisnika.

Zvuk i svjetlo za različite korisnike:

Način zvuka i svjetla pruža više od običnih zvučnih uputa. LED svjetla omogućuju prijateljsko iskustvo za korisnike s oštećenim sluhom. Ako želite isključiti zvuk, LED će i dalje bljeskati.

Prijenosni i praktični dodaci:

Kabel za ručku s duljinom od 75-120 cm može se postaviti uz krevet, kupaonicu, kuhinju, stepenice ili vrata. Pogledajte evidenciju poziva kad je potrebno, a kada prijemnik primi više od 2 poziva, lako pristupite povijesnim zapisima.

Upozorenje o niskom naponu baterije:

Brinemo o vašoj sigurnosti. Kada je napon baterije nizak, sustav emitira upozorenje, čime vam pruža dodatni mir.

Jednostavna instalacija – bez žica:

Bežični SOS dojavljivač za kućnu medicinsku sestru ili bolničarski alarmni sustav uklanja probleme oko instalacije žica. Samo priključite prijemnik ili bateriju, zalijepite gumb za bežični poziv, i spremni ste za siguran i jednostavan način dobivanja pomoći bilo gdje i bilo kada.

Neka naš SOS sustav bude vaš prvi izbor za brigu o najbližima. Učinite sigurnost i komunikaciju jednostavnim i dostupnim – naručite odmah!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci