Akcija!

SOS narukvica za starije osobe

129.99 (979.41 kn)

  • SOS narukvica za starije osobe S9 sa video pozivom
  • Mjeri otkucaje srca, nadzor krvnog tlaka i broji korake
  • Kapacitet baterije 850 mAh
  • Točno pozicioniranja : GPS+WIFI+LBS
  • Upravljanje pametnog sata putem mobilne aplikacije
  • Radi preko 4G mreže i koristi nano SIM kartica
  • Podržava ISO i Android operativni sustavom
  • Omogućava uspostavu poziva i SOS poziv
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

SOS Narukvica za Starije Osobe S9 sa Video Pozivom – Osigurajte Sigurnost i Zdravlje Vaših Najmilijih!

Dobrodošli u naš web shop gdje predstavljamo SOS narukvicu za starije osobe S9. Ovaj pametni uređaj postavlja novi standard u skrbi za vaše voljene starije osobe, pružajući im sigurnost, brigu o zdravlju te jednostavan način komunikacije.

Sigurnost na Prvim Mjestima

Zamislite trenutak kada vašoj voljenoj osobi zatreba hitna pomoć ili jednostavno želi ostvariti kontakt s vama. SOS narukvica S9 je tu kako bi osigurala sigurnost vaših najmilijih u svakom trenutku. Ovaj inovativni uređaj dolazi s ugrađenom funkcijom video poziva, tako da možete vidjeti i razgovarati s vašim voljenima u stvarnom vremenu.

Praćenje Zdravlja

SOS narukvica S9 nije samo komunikacijski uređaj, već i vaš osobni medicinski asistent. Pomoću preciznih senzora, ovaj uređaj mjeri otkucaje srca, prati krvni tlak i broji korake. To vam omogućuje da budete informirani o zdravstvenom stanju vaših najmilijih i da reagirate na potrebe u stvarnom vremenu.

Beskompromisna Baterija

SOS narukvica S9 opremljena je baterijom kapaciteta 850 mAh, što osigurava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem. Ne trebate brinuti o iznenadnom pražnjenju baterije – vaša voljena osoba će biti uvijek dostupna.

Precizno Pozicioniranje

Sigurnost znači znati gdje se vaša voljena osoba nalazi. SOS narukvica S9 koristi naprednu tehnologiju pozicioniranja koja uključuje GPS, WIFI i LBS. Bez obzira gdje se vaša voljena osoba nalazi, uvijek ćete znati njihovu lokaciju.

Jednostavno Upravljanje

SOS narukvica S9 jednostavno se upravlja putem mobilne aplikacije. Pruža vam kontrolu i informacije koje su vam potrebne na jednostavan način. Sve što trebate je aplikacija na vašem pametnom telefonu.

Povezanost i Kompatibilnost

Ova narukvica radi putem 4G mreže i koristi nano SIM karticu, što znači da vaša voljena osoba može uspostavljati pozive i SOS pozive u bilo kojem trenutku. Podržava i ISO i Android operativne sustave, tako da možete biti sigurni da će odgovarati na većinu pametnih telefona.

Zaključak

SOS narukvica za starije osobe S9 sa video pozivom je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da brinete o zdravlju i sigurnosti vaših najmilijih na najbolji mogući način. Kupnjom ovog uređaja, investirate u miran san i siguran život za vaše voljene starije osobe.

Nemojte čekati! Osigurajte sigurnost i brigu za vaše najmilije sada. Vaša obitelj će vam biti zahvalna.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci