Akcija!

Spužvasta zaštita za djecu

7.99 (60.20 kn)

  • Spužvasta kutna zaštita za djecu – 4 komada
  • Idealno za zaštitu rubova namještaja, ormara, polica, stolova i sl.
  • Izrađena od meke vodonepropusne fleksibilne pjene
  • Lagano za održavanje
  • Jednostavna montaža
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 303-1-2
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop – vaša destinacija za visokokvalitetnu spužvastu zaštitu za djecu koja će unaprijediti sigurnost i estetiku vašeg doma. Spužvasta zaštita savršena je za zaštitu rubova namještaja, ormara, polica, radnih ploča, zidova i sl. Dimenzije od 5,5×5,5 cm pružaju vam fleksibilnost rezanja prema vašim potrebama.

Naša spužvasta zaštita lagana za održavanje, možete je jednostavno obrisati vlažnom krpom, čime olakšavamo održavanje čistoće u vašem domu. S vodootpornom i fleksibilnom karakteristikom, može se savijati bez problema, pružajući vam dugotrajan i pouzdan proizvod.

Instalacija je brza i jednostavna. Samo očistite površinu na koju želite zalijepiti zaštitu, koristite snažnu dvostranu jaku ljepljivu traku koja je već uključena u pakiranje, i vaša zaštita je spremna. Bez potrebe za posebnim alatima ili vještinama, svatko može postaviti našu spužvastu zaštitu i poboljšati sigurnost svog doma.

Naša spužvasta zaštita za djecu izrađena je od meke, vodonepropusne i fleksibilne pjene bez mirisa. Sigurna je za korištenje u vašem domu, pružajući vam mir uma kad je u pitanju zaštita vaših najmilijih.

Mekani i fleksibilni kutovi od pjene pružaju potrebnu zaštitu vašim mališanima od oštrih kutova radnih ploča, stolova, ormara ili stepenica. Naš set osigurava da vaš dom bude siguran i udoban, bez potrebe za brigom o ozljedama uslijed udaranja u tvrde kutove.

Sada je vrijeme da uložite u sigurnost i ljepotu vašeg doma uz našu visokokvalitetnu spužvastu zaštitu. Odmah je dostupna za kupnju, naručite danas i osigurajte zaštitu koja će potrajati. Vaša sigurnost i udobnost su naša briga!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…