Akcija!

Štap za hodanje, sklopivi štap za starije osobe

24.99 (188.29 kn)

  • Sklopivi štap za hodanje za starije osobe
  • Čvrst i lagan sa protukliznom gumenom ručkom
  • Pogodan za dešnjake i ljevake
  • Podesiva visina od 85-95 cm, promjer: 19-22 mm
  • 3 sklopna zgloba, jednostavno prenošenje i skladištenje
  • Maksimalno opterećenje do 100 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu online trgovinu posvećenu vašem zdravlju, sigurnosti i udobnosti. U našem širokom asortimanu proizvoda za starije osobe, istaknuli bismo naš najnoviji dodatak – Sklopivi štap za hodanje, savršen suputnik za svakodnevne aktivnosti. Naš štap za hodanje je jednostavan, čvrst i lagan, a ujedno i elegantan, pružajući vam potrebnu potporu i sigurnost na svakom koraku.

Što ga čini posebnim?

Čvrst i lagan dizajn: Naš sklopivi štap za hodanje izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i pouzdanost. Unatoč svojoj čvrstoći, štap je izuzetno lagan, što znači da ćete ga moći nositi cijeli dan bez napora.

Protuklizna gumena ručka: Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Zato smo opremili štap protukliznom gumom na ručki, osiguravajući čvrsto prianjanje i sprječavajući neželjene padove.

Prilagodljiva visina: Ovaj štap za hodanje pruža vam mogućnost prilagodbe visine prema vašim potrebama. Visina se može podešavati u rasponu od 85 do 95 cm, čineći ga pogodnim za korisnike svih visina.

Pogodan za dešnjake i ljevake: Neovisno o tome jeste li dešnjak ili ljevak, naš štap za hodanje dizajniran je kako bi vam omogućio udobno držanje i podršku.

Sklopivi dizajn: S tri sklopna zgloba, naš štap za hodanje je iznimno praktičan za prenošenje i skladištenje. Možete ga lako složiti i pospremiti u torbu ili automobil kako biste ga uvijek imali pri ruci.

Maksimalno opterećenje do 100 kg: Naš štap za hodanje može podnijeti opterećenje do 100 kg, čineći ga pouzdanim izborom za većinu korisnika.

Nabavite svoj sklopivi štap za hodanje već danas i osigurajte sigurnost i udobnost za sebe ili svoje voljene. Neka svaki korak postane lakši i sigurniji s našim štapom.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci