Akcija!

Transportna kutija, kofer za oružje i opremu

74.99 (565.01 kn)

  • Transportna kutija, kofer za oružje i opremu sa kombiniranom bravom
  • Unutarnja zaštita, mogućnost prilagodbe unutarnjeg prostora
  • Zaobljeni kutovi i ojačani aluminijski okvir osiguravaju veću stabilnost
  • Kombinirana brava za maksimalnu sigurnost
  • Praktičnost i udobnost, estetski dizajn
  • Višenamjenska upotreba
  • Dimenzija : 62 x 26 x 12 cm, težina 1,80 kg
  • HMF – Made in Germany
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-1-2-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Transportna kutija i kofer za oružje i opremu – Vaša sigurnost i praktičnost na prvom mjestu!

Dobrodošli u našu web trgovinu, vašu destinaciju za vrhunsku transportnu kutiju i kofer za oružje i opremu! Ako tražite najbolje rješenje za siguran i praktičan transport vašeg oružja i opreme, ne tražite dalje. Naša HMF transportna kutija, Made in Germany, zadovoljit će sve vaše potrebe.

Sigurnost na prvom mjestu: Naša transportna kutija i kofer za oružje i opremu opremljeni su kombiniranom bravom koja pruža maksimalnu sigurnost. Bez obzira jeste li strastveni lovci, sportski strijelci ili profesionalci u službi, vaše oružje i oprema bit će zaštićeni od neovlaštenog pristupa.

Prilagodite svoj prostor: S unutarnjom zaštitom i mogućnošću prilagodbe unutarnjeg prostora, naša transportna kutija savršeno se prilagođava vašim potrebama. Bez obzira na veličinu oružja ili opreme, naša kutija osigurava da sve stane na svoje mjesto i bude sigurno smješteno.

Izdržljivost i stabilnost: Zaobljeni kutovi i ojačani aluminijski okvir osiguravaju da vaša oprema bude sigurna i stabilna tijekom transporta. Ne morate se brinuti o oštećenjima ili nepravilnom rukovanju.

Više od transporta: Naša transportna kutija nije samo sigurna, već i praktična. Estetski dizajn čini je privlačnom, dok višenamjenska upotreba znači da možete koristiti kutiju za različite svrhe. To je idealno rješenje za putovanja, sportske događaje, ili samo za pohranu vaše opreme kod kuće.

Dimenzije i težina: S dimenzijama 62 x 26 x 12 cm i težinom od 1,80 kg, naša kutija je kompaktna i jednostavna za nošenje. Nećete osjećati teret dok je nosite sa sobom.

Ne čekajte više, osigurajte svoju opremu s najboljim transportnim rješenjem na tržištu. Naručite svoju HMF transportnu kutiju i kofer za oružje i opremu danas i osjetite razliku. Vaša sigurnost i praktičnost su naša briga broj jedan!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…