TV simulator Secure@Home

13.99 (105.41 kn)

TV simulator je inovativno rješenje za prevenciju provala. Kada je upaljen, simulator daje dojam da nekoga ima doma i tako odvraća provalnike od pokušaja provale.

Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 405
Kategorija:
Oznake: ,
Imate pitanje?

Zaštite dom kada ste odsutni na duži period. Uređaj simulira rad TV-a i tako ostavlja dojam da nekoga ima doma. Vrlo jednostavan za korištenje.

Često se podcjenjuju sigurnosne mjere za zaštitu obitelji i imovine. Provale, osim što donose financijski gubitak, mogu dovesti i do emocionalnih posljedica. Često se dogodi da se žrtve provale osjećaju nesigurno u vlastitome domu dugo nakon provale.

Prema podacima MUP-a, u razdoblju između 2011. do 2015. godine, u Hrvatskoj je izvršeno gotovo 88.000 provala, a ukupna šteta samo u 2015. je iznosila 140 milijuna kuna. Prema petogodišnjem istraživanju Rutgers University School of Criminal Justice iz 2009. godine, broj provala u naseljima pada s rastom broja ugrađenih sigurnosnih uređaja. Provalnici svjesno izbjegavaju domove s ugrađenim sigurnosnim uređajima kao što su kamere, alarmi, detektori pokreta, itd.

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…