Akcija!

UVC kutija za dezinfekciju Forever

34.99 (263.63 kn)

  • S UVC kutijom za dezinfekciju Forever se mogu dezinficirati razni manji predmeti
  • Dezinficirajte mobitel, škare, nakit, satove i druge manje predmete
  • Ugrađena funkcija aromaterapije
  • 2 UVC lampe snage 1W
  • Vanjske dimenzije 228 x 125 x 50 mm
  • Unutarnja dimenzija 178 x 103 x 33 mm
Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

UVC kutija za dezinfekciju Forever služi za dezinfekciju manjih predmeta. Povećava sigurnost klijenata u salonima ljepote ili frizerskim salonima.

O uređaju

UVC kutija za dezinfekciju Forever ima posebnu komoru osvijetljenu UVC lampama, u koju možemo staviti telefon (ili bilo koji drugi predmet, poput naočala, maske) za njegovu dezinfekciju. Osim toga, na raspolaganju imamo funkciju aromaterapije koja će našim predmetima pružiti lijep, svjež miris.

Ovaj proizvod je višenamjenski uređaj za UV sterilizaciju s odvojenom funkcijom dezinfekcije i aromaterapije. Ultraljubičasto (UVC) svjetlo koristi se za sterilizaciju kako bi se na steriliziranom proizvodu ubile bakterije virusi itd. Posebna konstrukcija uređaja i postavljanje svjetla jamče 360 ​​° područje prodiranja UVC zraka. Posebni jastučići za podizanje na dnu omogućuju UVC svjetlu da prodre kroz površinu ispod predmeta za sterilizaciju.

UVC je relativno zdrav i ekološki prihvatljiv način sterilizacije. Koristi se u medicini, zdravstvenoj zaštiti, prehrambenoj industriji, elektronici, poljoprivredi itd. Za zaštitu proizvoda u širokom rasponu primjene. U uređaju se nalaze dvije UVC lampe. Izloženost od 3 minute (zadano vrijeme rada uređaja) trebala bi učinkovito uništavati viruse (poput koronavirusa) i bakterije (poput escherichia coli, albicans, stafilokoka) i druge uobičajene mikrobe.

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana