Akcija!

WIFI kamera praćenje preko mobitela

84.99 (640.36 kn)

  • WIFI kamera praćenje preko mobitela ESCAM QD800
  • Kamera za unutarnju i vanjsku upotrebu
  • Full HD rezolucija od 2 MP
  • Kut gledanja : 150°
  • Detektor pokreta do 15 m, dnevni i noćni način rada
  • Napajanje : 100-240V
  • IP66 zaštita od vlage i prašine
  • Praćenje uživo putem mobilne aplikacije, Android, IOS
  • Spremanje podataka na mikro SD memorijsku karticu do 64GB
Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

U današnjem užurbanom svijetu, briga za sigurnost doma i imovine postaje sve važnija. Uz napredak tehnologije, postaje lakše i učinkovitije nadgledati svoj dom, a jedan od najnovijih i najinovativnijih načina jest putem WiFi kamere ESCAM QD800. Ova kamera nudi nevjerojatne mogućnosti nadzora za unutarnju i vanjsku upotrebu, pružajući vam vam mogućnost da ste uvijek povezani s onime što vam je važno.

Kvaliteta slike i širok kut gledanja:

ESCAM QD800 opremljena je s Full HD rezolucijom od 2 megapiksela koja vam donosi izuzetno jasne slike. Bez obzira jeste li kod kuće ili na poslu, možete pratiti događaje u stvarnom vremenu i osigurati si potpuni uvid u svoje okruženje. Osim toga, njezin široki kut gledanja od 150° osigurava da gotovo ništa neće proći nezapaženo, pokrivajući veliko područje s jednog mjesta.

Detektor pokreta i noćni način rada:

Sigurnost vašeg doma ne znači samo snimanje videozapisa, već i upozorenje na neobične aktivnosti. ESCAM QD800 ima ugrađen sofisticirani detektor pokreta koji može otkriti bilo kakve sumnjive pokrete u rasponu od 15 metara. Kad kamera zabilježi aktivnost, odmah će vas obavijestiti putem mobilne aplikacije. Ovo je posebno korisno kad niste kod kuće jer možete poduzeti odgovarajuće mjere na vrijeme.

Pored toga, kamera ima sposobnost noćnog snimanja, zahvaljujući infracrvenim LED svjetlima koja osvjetljavaju scenu čak i u potpunoj tami. Time osigurava neprekidno nadziranje i noću, bez gubitka na kvaliteti slike.

Jednostavna instalacija i pouzdana zaštita:

Instalacija ESCAM QD800 je jednostavna i ne zahtijeva napredno tehničko znanje. Kamera se može postaviti na željeno mjesto unutar ili izvan vašeg doma, s mogućnošću napajanja iz standardne utičnice (100-240V). S obzirom na to da je dizajnirana s IP66 zaštitom, otporna je na vlagu i prašinu, osiguravajući trajnost i pouzdanost čak i u zahtjevnim vremenskim uvjetima.

Praćenje putem mobilne aplikacije:

Ovaj inovativni uređaj omogućuje vam da nadzirete svoj dom izravno s mobilnog uređaja. Aplikacija je kompatibilna s Android i iOS platformama, omogućujući vam pristup videonadzoru kad god i gdje god to želite. Bez obzira jeste li na poslu, na putu ili jednostavno želite provjeriti kako je vaš ljubimac kod kuće, ESCAM QD800 pruža mogućnost uvida u vaš dom u bilo kojem trenutku.

Spremanje podataka:

Kamera podržava spremanje podataka na mikro SD memorijsku karticu do 64 GB. To znači da možete snimati videozapise i fotografije izravno na karticu, čime osiguravate da ni jedan trenutak neće biti propušten. Također, ova mogućnost čini je neovisnom o računalu ili drugim vanjskim uređajima za pohranu podataka.

Zaključak:

ESCAM QD800 WIFI kamera nudi vrhunski nadzor i sigurnost za vaš dom i imovinu. S Full HD rezolucijom, širokim kutom gledanja, detektorom pokreta, noćnim načinom rada i praćenjem putem mobilne aplikacije, ova kamera omogućuje vam da uvijek budete u tijeku s događajima oko vas. Njezina jednostavna instalacija i IP66 zaštita dodatno pridonose njezinoj pouzdanosti i izdržljivosti.

Ako tražite praktičan način da unaprijedite sigurnost svog doma i osjećate se povezani bez obzira na mjesto na kojem se nalazite, ESCAM QD800 je definitivno dobar izbora na tržištu. Osigurajte svoj dom uz pomoć ove moderne WiFi kamere i zadržite kontrolu nad vašim okruženjem.

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci