Akcija!

WIFI nadzorna kamera sa solarnim napajanjem

179.99 (1,356.13 kn)

  • WIFI kamera na baterije sa solarnim napajanjem
  • Visoka rezolucija od 3 MP i široki kut gledanja od 120 °
  • Podržava PIR detekciju pokreta, dnevni i noćni način rada
  • Napajanje putem solarne ploče 3,5 W i punjivih baterije od 5200 mAh
  • Podržava mikro SD karticu do 128 GB i pohranu u oblaku (cloud storage)
  • Visokokvalitetni dvosmjerni interkom s poništavanjem buke
  • Otporna na vremenske uvjete
  • Praćenje uživo putem mobilne aplikacije, Android, IOS
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Sigurnost doma nikada nije bila važnija, a tehnologija nam sada pruža inovativno rješenje koje će promijeniti način na koji nadziremo svoj prostor. Upoznajte se s revolucionarnom WiFi solarnom kamerom na baterije – sve što vam je potrebno za osjećaj mira i pouzdane zaštite.

U današnjem brzom tempu života, sigurnost doma je prioritet koji ne smijemo zanemariti. Srećom, tehnologija nam pruža pametna rješenja koja čine zaštitu praktičnom i učinkovitom. Upoznajte se s WiFi solarnom kamerom na baterije, naprednim alatom koji vas povezuje sa svojim prostorom na novi način.

Visoka rezolucija od 3 MP i široki kut gledanja od 120° osiguravaju da ništa ne ostane izvan vašeg vidokruga. Bez obzira jeste li kod kuće ili izvan nje, ova kamera bilježi svaki detalj precizno i jasno. Pametan senzor pokreta aktivan do 20-25 metara osigurava da budete obaviješteni čim se nešto dogodi.

Jedna od ključnih prednosti ove kamere je njezino solarno napajanje. Zahvaljujući solarnoj ploči od 3,5 W i punjivim baterijama kapaciteta 5200 mAh, kamera radi neprekidno, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Snimke se mogu pohraniti na mikro SD karticu do 128 GB ili u oblak za brz i siguran pristup.

Ova kamera donosi i dvosmjernu komunikaciju, omogućavajući vam da komunicirate s ljudima na nadziranoj lokaciji putem ugrađenog zvučnika i mikrofona. To znači da možete slušati što se događa i reagirati odmah, čime se povećava osjećaj sigurnosti.

Sigurnost doma ne bi trebala biti komplicirana – uz WiFi solarnu kameru na baterije, postaje praktična i učinkovita. S ovom naprednom tehnologijom, imate kontrolu nad svojim prostorom kad god i gdje god. Nabavite svoju kameru i osigurajte si osjećaj mira i sigurnosti koji zaslužujete.

Ova WiFi solarna kamera na baterije ne samo da vam omogućava praćenje događaja u stvarnom vremenu, već vam i pruža osjećaj povezanosti sa svojim domom kad niste fizički prisutni. Bez obzira jeste li vlasnik kuće, apartmana ili poslovnog prostora, ova inovativna kamera je vaš partner za pouzdanu i praktičnu zaštitu. Uzmite kontrolu nad svojim prostorom uz ovu naprednu tehnologiju – nabavite svoju WiFi solarnu kameru na baterije i osigurajte si miran san.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci