Akcija!

Wifi nadzorna kamera

64.99 (489.67 kn)

  • WIFI nadzorna kamera 4x digitalni zoom
  • Pomična glava kamere, 355° horizontalno i 110° vertikalno
  • Rezolucija 1280*720
  • WLAN spajanje pomoću mobilne aplikacije
  • Noćni rad
  • Ugrađeni mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju
  • Mogućnost spajanja na eksternu bateriju
  • Utor za SD karticu za offline spremanje
  • USB napajanje
Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Wifi nadzorna kamera malih dimenzija s pomičnom glavom zbog koje nema skrivenih kutova. Potpuna kontrola pomoću aplikacije za pametni telefon omogućuje potpuni nadzor gdje god bili.

Nadzorna kamera koja se jednostavno spaja na pametni telefon ili tablet. Zbog pomične glave kamere ne može biti mrtvih kutova. Kamera se pomiče 355° horizontalno i 110° vertikalno pomoću aplikacije za pametni telefon, Rezolucija od 1280*720 daje kristalno jasno sliku, a zbog noćnog rada, kvaliteta slike ostaje odlična i u noćnom uvjetima. Ugrađeni mikrofon i zvučnik vam omogućuju da čujete ili da govorite putem pametnog telefona. Zbog ugrađenog detektora pokreta, kamera vas može putem mobilne aplikacije upozoriti na kretanje u prostoriji. Male dimenzije i mogućnost spajanja na eksternu bateriju te spremanje snimke na SD karticu omogućuju Vam još veću fleksibilnost postavljanja.

Sigurnost Vašega doma prvo počinje video nadzorom, 24 satni rad i snimanje vam omogućuje stalni nadzor nad imovinom, bilo to kuća, stan, vikendica, automobil, dvorišne prostorije i dr..

Nadzorne kamere su jedna od važnijih stavki za sigurnost djece. Daju Vam mogućnost nadzora unutar i van doma, ne samo djece, nego i na druge sumnjive osobe. WLAN tehnologija sa spajanjem na pametni telefon omogućuje roditeljima nadzor kada nisu s djecom, dajući osjećaj sigurnosti kada je to najpotrebnije.

Također svaka tvrtka ima potrebu za nadzornim kamerama. Ovo je jednostavno i povoljno rješenje za nadzor i zaštitu od krađa, nadzor prometa, radnika i dr..

Bežične sigurnosne kamere su jednostavan način za nadzor i zaštitu djece, imovine, kućnih ljubimaca, poslovnih prostora pomoću samo jednog klika.

 

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Rezolucija

1280*720 Full HD

Senzor

1/4” Progressive CMOS Senzor

Leća

3.6mm F2.0

Digitalni zoom

4x

Mobilni sustav

Android , iOS

ONVIF

podržava

Mogućnost pohrane podataka

do 64GB ( SD kartica )

Napajanje

DC5V

Potrošnja energije

3W MAX

Paket uključuje

1x DIGOO BB-M1 IP kamera 1x USB kabel 1x instalacijski set 1x baza 1x korisnički priručnik

Možda će vam se također svidjeti…