Akcija!

Žarulja WIFI kamera

79.99 (602.68 kn)

  • Žarulja WIFI kamera 360 stupnjeva bez mrtvog kuta
  • Podržava 2.4G WIFI, AP pristupnu točku
  • Dvostruka leća od 8 MP (fiksna leća od 4 MP + PTZ leća od 4 MP)
  • Podržava crno svjetlo pune boje, noćni vid u boji je jasan
  • Komunikacija u stvarnom vremenu
  • Jednostavne i fleksibilne mogućnosti pohrane
  • Android/IOS/Windows podrška za više platformi
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop! Predstavljamo vam sigurnosnu kameru – WIFI Kamera 360 stupnjeva bez mrtvog kuta. Ova kamera dizajnirana je kako bi vam pružila potpuni nadzor nad vašim domom ili uredom, uz jednostavno upravljanje i izvanrednu kvalitetu slike.

Zašto odabrati našu WIFI kameru?

Podrška za 2.4G WIFI i AP pristupnu točku: Naša kamera podržava 2.4G WIFI mreže, što osigurava stabilnu i brzu vezu. Također možete koristiti AP pristupnu točku za dodatnu fleksibilnost.

Dvostruka leća od 8 MP: Kamera je opremljena dvostrukom lećom (fiksna leća od 4 MP i PTZ leća od 4 MP) koja vam omogućuje kristalno jasne slike i videozapise.

Noćni vid u boji: Zahvaljujući crnom svjetlu pune boje i naprednoj noćnoj tehnologiji, noćni vid je jasan čak i u najtamnijim uvjetima. 4 infracrvena LED i 4 bijela LED svjetla osiguravaju da nijedan detalj ne ostane skriven.

Komunikacija u stvarnom vremenu: Dvosmjerni audio omogućava vam da komunicirate s vašim obiteljima ili posjetiteljima u stvarnom vremenu, bez obzira gdje se nalazili. Ova značajka je idealna za obiteljsku interakciju ili poslovne svrhe.

Glatka pan i tilt rotacija: S rotacijom od 355 stupnjeva lijevo-desno i 90 stupnjeva gore-dolje, naša kamera pokriva svaki kutak. Upravljanje kamerom je jednostavno putem aplikacije na vašem pametnom telefonu ili računalu.

Podrška za više platformi: Naša kamera podržava Android, iOS i Windows uređaje, omogućujući vam pristup sa bilo koje platforme. Podijelite pristup s do 8-10 članova obitelji i omogućite im da prate što se događa.

Brza reakcija na detekciju pokreta:Kamera automatski detektira pokret i odmah vas obavještava putem aplikacije. Tako možete brzo reagirati i osigurati sigurnost vašeg prostora.

Jednostavne i fleksibilne mogućnosti pohrane: Pohrana snimki nikada nije bila jednostavnija. Naša kamera nudi fleksibilne opcije pohrane kako biste uvijek imali pristup važnim snimkama.

Glavne značajke:
Podrška za 2.4G WIFI
Dvostruka leća od 8 MP (4 MP fiksna + 4 MP PTZ)
Jasan noćni vid u boji uz minimalno osvjetljenje
4 infracrvena i 4 bijela LED svjetla za jasne noćne snimke
Automatski prekidač za dvostruko svjetlo
PTZ rotacija 355° lijevo-desno i 90° gore-dolje
Ugrađeni Linux sustav i ARM čip

Ne propustite priliku da osigurate svoj dom ili ured s našom vrhunskom WIFI kamerom. Naručite već danas i iskoristite našu posebnu ponudu. Sigurnost vašeg prostora je naša prioritet – s našom kamerom, možete biti sigurni da je svaki kutak pod nadzorom!

Zahvaljujemo vam na posjeti i veselimo se što ćemo vam pomoći u postizanju maksimalne sigurnosti vašeg doma ili ureda.

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci