Akcija!

Zaštitna ograda za djecu

349.00kn

  • Širina od 74cm do 86cm ili 74cm do 74cm do 95cm, ovisno o modelu
  • Visina 79cm
  • Vrlo jednostavna montaža bez bušenja
  • Izrađena od lakiranog metala
  • Otvaranje u dva smjera
  • Zaštitni mehanizam otvaranja vrata, čime povećava sigurnost djece
Dostava: Besplatna dostava
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun
Jamstvo: 12 mjeseci
Imate pitanje?

Pobrinite se da Vaš mali istraživač ne može doći do opasnih mjesta. Kada se Vaše dijete počne samostalno kretati, shvatit ćete koliko Vaš dom zapravo može biti opasan. Stepenice, kamini, izlazna vrata, stakleni namještaj, opasne dekoracije, što god da je, Vaše dijete će to uskoro naći.

Kako bi spriječili dijete da se ozlijedi ili dođe do određenih mjesta, dijete mora biti pod stalnim nadzorom ili iza zatvorenih vrata.

Pomoću zaštitnih ograda, roditelji imaju više slobode i vremena za obavljanje kućanskih poslova dok se dijete igra u kontroliranim uvjetima. Ako koristite zaštitnu ogradu na sobnim vrata, vrata ne morate više zatvarati, što dovodi do boljeg nadzora i lakšeg osluškivanja što dijete u bilo kojem trenutku radi.

Zaštitne ograde se mogu montirati na raznim mjestima: na vrhu ili dnu stepenica, u blizini kamina ili na vrata sobe za igranje. Također su odlično rješenje za odvajanje znatiželjnih kućnih ljubimaca od dječjih soba ili drugih prostorija.

Zaštitna ograda je izrađena od lakiranog metala stoga je iznimno kvalitetna i dugotrajna. Zaštitnu ogradu je moguće premještati više puta. Vrlo jednostavna montaža na vrata s pomoću ljepljivih stopica. Montaža na stepenice pomoću 4 vijka radi veće sigurnosti. Vrata se mogu otvarati u oba smjera i imaju zaštitni mehanizam koji onemoguće djeci da ih otvore.

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Boja

Bijela, Crna