Akcija!

Zaštitna ograda za djecu

59.99 (451.99 kn)

  • Zaštitna ograda za djecu od borovog drveta
  • Širina u rasponu od 72 – 122 cm
  • Visina 76 cm
  • Vrlo jednostavna montaža
  • Otvaranje u dva smjera do 200 stupnjeva
  • Zaštitni mehanizam otvaranja vrata, čime povećava sigurnost djece
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Pobrinite se da Vaš mali istraživač ne može doći do opasnih mjesta. Kada se Vaše dijete počne samostalno kretati, shvatit ćete koliko Vaš dom zapravo može biti opasan. Stepenice, kamini, izlazna vrata, stakleni namještaj, opasne dekoracije, što god da je, Vaše dijete će to uskoro naći.

Kako bi spriječili dijete da se ozlijedi ili dođe do određenih mjesta, dijete mora biti pod stalnim nadzorom ili iza zatvorenih vrata.

Pomoću zaštitnih ograda za djecu roditelji imaju više slobode i vremena za obavljanje kućanskih poslova dok se dijete igra u kontroliranim uvjetima. Ako koristite zaštitnu ogradu na sobnim vrata, vrata ne morate više zatvarati, što dovodi do boljeg nadzora i lakšeg osluškivanja što dijete u bilo kojem trenutku radi.

Zaštitne ograde mogu se montirati na raznim mjestima: na vrhu ili dnu stepenica, u blizini kamina ili na vrata sobe za igranje. Također su odlično rješenje za odvajanje znatiželjnih kućnih ljubimaca od dječjih soba ili drugih prostorija.

Zaštitna ograda za djecu izrađena je od drveta stoga je iznimno kvalitetna i dugotrajna. Zaštitnu ogradu je moguće premještati više puta. Vrlo jednostavna montaža na vrata s pomoću vijaka. Montaža na stepenice pomoću 4 vijka radi veće sigurnosti. Vrata se mogu otvarati u oba smjera do 200 stupnjeva i imaju zaštitni mehanizam koji onemoguće djeci da ih otvore.

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci