Akcija!

Mjerač temperature i vlage

39.99 (301.30 kn)

  • Mjerač temperature i vlage
  • Mjeri: vlažnost, temperaturu okoline, točku rosišta i mokri termometar
  • Idealan za mjesta poput laboratorija ili skladišta
  • Opremljen je LCD zaslonom, rezultate pokazuje u stvarnom vremenu
  • Odlikuje ga brzo vrijeme odziva
  • Automatski se gasi nakon određenog vremena
  • Sonda uređaja opremljena senzorom za precizno mjerenje
  • Napajanje sa tri AAA baterije
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 120-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Habotest HT607 mjerač temperature i vlažnosti – Preciznost na dohvat ruke

Dobro došli u naš web shop! Ako tražite pouzdan i precizan uređaj za mjerenje temperature i vlažnosti, Habotest HT607 je pravi izbor za vas. Ovaj visokokvalitetni mjerač idealan je za svakodnevnu upotrebu u laboratorijima, skladištima, ali i u drugim okruženjima gdje je potrebno precizno praćenje klimatskih uvjeta.

Ključne značajke:

Višenamjenski mjerač: Habotest HT607 mjeri vlažnost, temperaturu okoline, točku rosišta i mokri termometar, što ga čini neophodnim alatkom u širokom spektru primjena.
LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem: Rezultati se prikazuju u stvarnom vremenu na velikom, lako čitljivom LCD zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem, što osigurava jasnoću i u uvjetima slabog osvjetljenja.
Brzo vrijeme odziva: Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, uređaj pruža trenutne rezultate, omogućujući vam brzu reakciju i preciznu kontrolu nad uvjetima u prostoru.
Automatsko gašenje: Uređaj se automatski isključuje nakon određenog vremena neaktivnosti, što štedi energiju i produljuje vijek trajanja baterija.
Jednostavna upotreba i održavanje: Habotest HT607 koristi tri AAA baterije koje su priložene u paketu, a intuitivni dizajn omogućava jednostavno postavljanje i korištenje uređaja.

Zašto odabrati Habotest HT607?

Ako radite u okruženju gdje je ključno precizno mjerenje temperature i vlažnosti, ovaj uređaj će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bilo da pratite uvjete u skladištu, laboratoriju ili nekom drugom prostoru, Habotest HT607 pruža točne i pouzdane rezultate svaki put. Njegova sonda opremljena je naprednim senzorom koji omogućuje precizna mjerenja, dok robusna konstrukcija osigurava dugotrajnu upotrebu bez straha od oštećenja.

Naručite odmah i iskoristite naše posebne ponude!

Ne čekajte da vas neprikladni uvjeti iznenade. S Habotest HT607 mjeračem temperature i vlažnosti uvijek ćete imati točne podatke na dohvat ruke. Posjetite naš web shop i naručite svoj uređaj još danas!

Kupujte s povjerenjem u kvalitetu i pouzdanost – jer preciznost je ključna.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…