Akcija!

Hikvision K5 ultra HD kamera za vožnju

159.99 (1,205.44 kn)

  • Hikvision K5 ultra HD kamera za vožnju
  • Visoka kvaliteta video snimanja
  • G-senzor za hitno snimanje
  • Funkcija zaključavanja važnih snimaka
  • Podrška za SD kartice 128 GB
  • 3-inčni podesivi zaslon
  • Wi-Fi povezivanje i glasovno upravljanje
  • Automatsko snimanje pri pokretanju motora
  • Automatsko prebacivanje između kamera
  • Jednostavna instalacija i korištenje
  • Zaštita tijekom parkiranja i vožnje
  • Jednostavno postavljanje putem aplikacije
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 216-1-2
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Hikvision K5 ultra HD kamera za vožnju – Vaš sigurnosni partner na cesti

Hikvision K5 ultra HD kamera za vožnju savršeno je rješenje za sve vozače koji žele zaštititi sebe i svoje vozilo tijekom vožnje i parkiranja. Ova napredna ultra HD kamera pruža visoku kvalitetu video snimanja u rezoluciji 2160P/30FPS za prednju i 1080P za stražnju kameru, čime bilježi svaki važan trenutak na cesti u kristalno jasnim detaljima.

Ključne značajke:

Ultra HD video snimanje: Hikvision K5 omogućuje izuzetno jasne snimke, pružajući potpunu preglednost u svakom trenutku.
G-senzor za hitne situacije: Ugrađeni G-senzor automatski aktivira snimanje u slučaju sudara ili jakih vibracija, čime štiti važne snimke.
Funkcija zaključavanja snimaka: Hikvision K5 automatski zaključava ključne snimke, osiguravajući da se ne prebrišu.
Podrška za SD kartice do 128 GB: Prostranost memorije omogućuje dugotrajno snimanje, idealno za vozače na duljim putovanjima.
Podesivi 3-inčni zaslon: Prilagodite zaslon prema vlastitim potrebama uz kut podešavanja od 15 stupnjeva, osiguravajući optimalno iskustvo gledanja.
Wi-Fi povezivanje i glasovno upravljanje: Olakšajte upotrebu kamere s devet praktičnih glasovnih naredbi i jednostavnom Wi-Fi vezom s mobilnom aplikacijom.
Automatsko snimanje pri pokretanju motora: Nema potrebe za dodatnim podešavanjima – kamera se automatski pokreće kad i vaš motor.
Zaštita tijekom parkiranja i vožnje: Bilo da ste na cesti ili parkirani, Hikvision K5 pazi na vaše vozilo i bilježi sve važne događaje.
Jednostavna instalacija i korištenje: Brza i jednostavna montaža bez kompliciranih postavki – savršeno za svakog vozača.

Zašto odabrati Hikvision K5?

Uz Hikvision K5 ultra HD kameru za vožnju, možete biti sigurni da ćete uvijek imati pouzdane snimke svakog važnog trenutka na cesti. S visokokvalitetnim video zapisima, hitnim snimanjem, velikim kapacitetom memorije i naprednim funkcijama poput glasovnog upravljanja, ova kamera je idealan dodatak svakom vozilu. Jednostavna instalacija i intuitivno korištenje čine ju dostupnom i praktičnom za sve vozače, neovisno o tehničkoj stručnosti.

Osigurajte sigurnost na svakom putovanju s Hikvision K5 ultra HD kamerom za vožnju – vašim idealnim suputnikom na cesti!

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana

Možda će vam se također svidjeti…