Akcija!

Univerzalni punjač sa regulacijom napona

19.99 (150.61 kn)

  • Univerzalni punjač sa regulacijom napona
  • Napajanje s  podesivim izlaznim naponom
  • Uređaj opremljen DC konektorom
  • Regulacija od 3V, 4.5V, 5V, 6V, 7.5V, 9V, do 12V
  • Opremljen setom od šest izmjenjivih vrhova
  • USB ulaz u utikaču za veću funkcionalnost
  • Kabel dužine 150 cm
  • Izrađen od visokokvalitetnih materijala
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave:
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo:
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Univerzalni punjač sa regulacijom napona – svestrano i pouzdano rješenje za sve vaše uređaje

Bez obzira na to koristite li rutere, kamere, prijenosne zvučnike, kućanske aparate ili čak prijenosna računala, univerzalni punjač sa regulacijom napona nudi rješenje za sve vaše potrebe. Opremljen mogućnošću regulacije napona u rasponu od 3V do 12V, ovaj punjač omogućava prilagodbu izlazne snage za širok spektar elektroničkih uređaja, što ga čini izuzetno svestranim alatom za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Prilagodljivost i praktičnost

Zahvaljujući setu od šest izmjenjivih vrhova različitih veličina, možete jednostavno prilagoditi punjač gotovo svakom uređaju s DC konektorom. Veličine vrhova uključuju: 2,5×0,7 mm, 3×1,1 mm, 3,5×1,35 mm, 4×1,7 mm, 5×2,1 mm i 5,5×2,5 mm, što znači da ćete uvijek pronaći odgovarajući nastavak za svoj uređaj. To eliminira potrebu za višestrukim punjačima i dodatnim kablovima – sve što vam treba sada se nalazi u jednom kompaktnom setu.

Visoka učinkovitost i sigurnost

Ovaj punjač snage 30 W osigurava stabilan izlazni napon, što znači da vaši uređaji dobivaju sigurnu i pouzdanu struju, bez rizika od oštećenja uzrokovanih promjenama napona. To je posebno važno za osjetljive uređaje kao što su prijenosna računala i kamere. Uz dugačak kabel od 150 cm, omogućuje vam jednostavno postavljanje uređaja čak i na teško dostupna mjesta, pružajući vam fleksibilnost koju trebate u svakodnevnom radu.

Dodatna funkcionalnost s USB ulazom

Univerzalni punjač dolazi s dodatnim USB ulazom, što omogućuje istovremeno punjenje vaših mobilnih uređaja poput pametnih telefona, tableta ili drugih gadgeta. Ova dodatna funkcionalnost čini ga idealnim za kućnu upotrebu, ali i za putovanja, jer možete puniti više uređaja istovremeno bez potrebe za dodatnim punjačima.

Izdržljivost i dugotrajnost

Punjač je izrađen od visokokvalitetnih materijala, poput ABS plastike, koja je otporna na visoke temperature i mehanička oštećenja. Kabel za napajanje izrađen je od fleksibilnog i izdržljivog PC materijala, koji osigurava dugotrajan rad čak i uz intenzivnu upotrebu. Zahvaljujući visokoj kvaliteti izrade, možete se osloniti na pouzdanost i sigurnost prilikom korištenja ovog punjača.

Zašto odabrati naš univerzalni punjač?

Široka kompatibilnost – kompatibilan s raznim elektroničkim uređajima
Podesiv izlazni napon – od 3V do 12V, prilagodljiv različitim uređajima
Set izmjenjivih vrhova – šest vrhova različitih veličina za široku primjenu
Dodatni USB ulaz – omogućuje punjenje mobilnih uređaja
Dugačak kabel – 150 cm za veću fleksibilnost
Sigurnost – stabilizirani izlazni napon za zaštitu uređaja
Izdržljivost – visokokvalitetni materijali za dugovječnost

Naručite već danas

Ne gubite vrijeme tražeći različite punjače za svaki uređaj. Univerzalni punjač sa regulacijom napona savršeno je rješenje koje štedi prostor i novac, uz maksimalnu funkcionalnost. Naručite svoj punjač već danas i osigurajte pouzdano napajanje za sve svoje uređaje, bez obzira gdje se nalazite!