Akcija!

RFID zaštita za auto ključeve

15.99 (120.48 kn)

  • Jednostavna i povoljna zaštita od krađe auta
  • Unutar etuia nije moguć prijem radiovalova
  • Može se koristiti za blokiranje RFID signala na kreditnim karticama, radio signala na mobitelima itd.
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 506
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

RFID zaštita za auto ključeve radi na principu Faradayevog kaveza te blokira sve oblike električnih signala. Svako novije vozilo koje koristi “Keyless Go” tehnoligiju (bezkontaktno otvaranje i paljenje vozila) je ranjiv na ovaj način krađe.

Što je Keyless Go tehnologija

“Keyless Go” tehnologija koriste auti koji kada vlasnik dodirne kvaku, od ključa, putem radio signala traže kod za otvaranje. Kako signal s upitom ima domet samo oko jedan metar, ključ mora biti u neposrednoj blizini vozila – primjerice u džepu hlača vozača ili u hodniku kuće. U tom slučaju ključ šalje automobilu kod za otvaranje. Ako je ključ predaleko, automobil ostaje zaključan.

Kako funkcionira krađa auta relejnim kutijama?

Kriminalci imaju takozvanu relejnu kutiju koja hvata signal s vašeg ključa, potom se taj signal prenosi na drugi uređaj koji ‘glumi’ vaš ključ. Lopovima je potrebno manje od minute da uđu u automobil i odvezu ga s parkirališta. Britanske osiguravajuće kuće sad su objavile podatak da dnevno isplaćuju milijun funti vlasnicima ukradenih automobila i da je većina slučajeva zbog krađa takozvanim relejnim kutijama.

Kako se zaštiti od krađe auto putem relejnih kutija.?

Najjednostavniji i najpovoljniji način je korištenjem etuia za blokiranje radio signala u koji se, kada se ne koristi, ključ umetne. Etui  sprječava kradljivce da prikupe i prenose signale s vašeg ključa, te štite od provala i paljenja automobila bez ključa. Izrađeni su od specijalnih dvostruko pletenih materijala koji blokiraju sve signale.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci