Akcija!

Set za čišćenje oružja

39.99 (301.30 kn)

  • Set za čišćenje oružja
  • Praktičan set za čišćenje od 16 dijelova
  • Dvodijelna mjedena šipka za čišćenje s plastičnom ručkom
  • Sonda od nehrđajućeg čelika i brončane četke za njegu i čišćenje oružja
  • Dimenzije (Š x V x D): 17 x 10,5 x 4 cm, težina: 227 gr
  • Odgovara kalibra .22, .357/.38/9 mm, .40 i .45
  • Proizvođač: HMF Made in Germany
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Set za čišćenje oružja – Komplet od 16 dijelova za profesionalnu njegu vašeg oružja

Za svakog vlasnika vatrenog oružja, održavanje čistoće i funkcionalnosti ključni su za dugotrajan rad i sigurnu upotrebu. Naš set za čišćenje oružja od 16 dijelova nudi sve što vam je potrebno za temeljitu njegu različitih kalibara, omogućujući vam da održavate svoje oružje u savršenom stanju bez obzira jeste li lovac, sportski strijelac ili profesionalac u službi sigurnosti.

Sadržaj i značajke seta:

Kompaktna i robusna kutija s patentnim zatvaračem: Set dolazi u izdržljivoj plastičnoj kutiji s patentnim zatvaračem, koja je kompaktna i lako prenosiva. Unutar kutije nalazi se unutarnji mrežasti pretinac za organizirano i sigurno čuvanje svih alata.
Dvije mjedene šipke za čišćenje: Dvodijelna šipka za čišćenje izrađena je od kvalitetnog mjeda, s plastičnom ručkom koja omogućava sigurno držanje i precizno vođenje alata unutar cijevi pištolja. Vijčani spoj osigurava čvrsto povezivanje dijelova šipke i stabilnost tijekom čišćenja.
Raznovrsne brončane četke: Set uključuje četiri brončane četke različitih veličina, koje su posebno prilagođene za temeljito čišćenje cijevi oružja različitih kalibara (.22, .357/.38/9 mm, .40 i .45). Ove četke učinkovito uklanjaju srednje do grube naslage baruta i drugih nečistoća, osiguravajući optimalne performanse vašeg oružja.
Četka s najlonskim vlaknima: Specijalna četka s ručkom s najlonskim vlaknima pomaže u čišćenju teško dostupnih mjesta, poput komore uloška, čime se postiže potpuno čišćenje svih dijelova oružja.
Sonda od nehrđajućeg čelika: Dvostrani alat od nehrđajućeg čelika savršen je za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i naslaga koje su se zadržale na teško dostupnim mjestima unutar oružja. Ovaj alat osigurava dugotrajnost i otpornost na habanje.
Plastični držači i zakrpe za čišćenje: Set uključuje plastične držače za zakrpe te 50 komada flastera za čišćenje, koji su prikladni za nježno čišćenje cijevi oružja i upijanje viška sredstva za čišćenje. Zakrpe pomažu u završnoj fazi čišćenja, ostavljajući unutrašnjost cijevi savršeno čistom i suhom.

Idealno za pištolje različitih kalibara: Ovaj set je univerzalno dizajniran kako bi odgovarao pištoljima kalibra .22, .357/.38/9 mm, .40 i .45, čineći ga savršenim izborom za vlasnike različitih modela oružja. Bez obzira na vrstu oružja koju posjedujete, ovaj set će vam pomoći da održavate preciznost i pouzdanost vašeg pištolja.

Dimenzije i težina:

Dimenzije: 17 x 10,5 x 4 cm
Težina: 227 grama

Ove kompaktne dimenzije omogućuju vam da set lako pohranite u torbu ili kovčeg te ga ponesete sa sobom na teren, u lov ili strelište. Sve alate organizirano možete držati na jednom mjestu, bez straha od gubitka ili oštećenja.

Ovaj set za čišćenje nudi pouzdanost, kvalitetu i dugotrajnost. HMF je poznat po visokim standardima izrade i funkcionalnosti, što ovaj komplet čini izvrsnim izborom za sve vlasnike oružja koji žele jednostavno i učinkovito održavati svoje vatreno oružje.

Zašto odabrati naš set za čišćenje oružja?

Sveobuhvatan komplet: Sadrži sve alate koji su vam potrebni za potpuno čišćenje oružja.
Kompaktan i lagan za transport: Idealno za upotrebu kod kuće, na strelištu ili u lovu.
Kvalitetni materijali: Brončane četke, mjedene šipke i alat od nehrđajućeg čelika osiguravaju dugotrajan rad i učinkovitost.
Jednostavan za upotrebu: Dvodijelna mjedena šipka s plastičnom ručkom i drugi alati omogućuju lako rukovanje i precizno čišćenje.

Održavajte svoje oružje u vrhunskom stanju i produžite njegov vijek trajanja. Naručite set za čišćenje oružja od 16 dijelova još danas i osigurajte si jednostavno i učinkovito održavanje svog pištolja ili revolvera!

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci