Akcija!

Grijač za bočice

26.99 (203.36 kn)

  • USB grijač bočice za mlijeko
  • Izolacijska navlaka za bocu sa digitalnim zaslonom
  • Podesiva razina temperature
  • Namijenjeno za roditelje koji trebaju toplo mlijeko za svoje bebe
  • USB napajanje koje podržava višestruke metode punjenja
  • Temperatura grijanja: 35℃~55℃
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorije: ,

Imate pitanje?

Prijenosni USB grijač bočice za mlijeko s digitalnim zaslonom – Idealno rješenje za roditelje!

Dobrodošli u naš web shop, vaš najbolji izvor za visokokvalitetne proizvode namijenjene roditeljima. Predstavljamo vam naš najnoviji proizvod – Prijenosni USB grijač bočice za mlijeko s digitalnim zaslonom. Ovaj inovativni uređaj je dizajniran kako bi vam olakšao život i omogućio da uvijek imate toplo mlijeko za vašu bebu, bez obzira gdje se nalazili.

Glavne značajke proizvoda:

Digitalni zaslon s podesivom razinom temperature: Naš grijač bočice omogućava vam preciznu kontrolu temperature u rasponu od 35℃ do 55℃, s čak 20 podesivih razina. Tako možete biti sigurni da će mlijeko uvijek biti savršeno toplo za vašu bebu.
Kvalitetni materijali: Izrađen od visokokvalitetne PU kože, ovaj proizvod je udoban, ekološki prihvatljiv i nježan prema koži. Njegova izolacijska navlaka osigurava dugotrajnu konstantnu temperaturu.
Prikladan dizajn: Podesiva samoljepljiva traka omogućava jednostavno pristajanje na većinu boca za mlijeko dostupnih na tržištu, što ga čini iznimno praktičnim za upotrebu.
USB napajanje: Opremljen USB Type-C napajanjem, naš grijač podržava višestruke metode punjenja – možete ga puniti putem glave za punjenje, prijenosnog punjača ili čak u automobilu.

Zašto odabrati naš prijenosni grijač bočice?

Roditelji često trebaju brzo i jednostavno rješenje za grijanje mlijeka, bilo da su kod kuće, na putu ili vani. Naš prijenosni grijač bočice je savršen dodatak za svaku situaciju. Uz funkciju memorije koja pamti zadnju postavku temperature, više nećete morati gubiti vrijeme na ponovno podešavanje.

Dostupan u elegantnoj zelenoj boji, ovaj grijač bočice ne samo da je funkcionalan, već i estetski privlačan.

Tehnički podaci:
Materijal: PU koža
Tip: USB Type-C
Temperatura grijanja: 35℃~55℃ (podesiva)
Napajanje: 5V

Ne dopustite da vas neočekivane situacije iznenade. Osigurajte sebi i svojoj bebi mir s našim prijenosnim USB grijačem bočice za mlijeko. Naručite danas i iskusite pogodnosti koje dolaze s uvijek toplim mlijekom, bez obzira na vrijeme i mjesto.

Posjetite naš web shop i osigurajte si ovaj neophodni dodatak za roditelje koji cijene praktičnost i kvalitetu!

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana