Akcija!

Toki voki

99.99 (753.37 kn)

  • Baofeng BF-T20 Toki voki
  • Malen i lagan dizajn – praktičan za rad
  • Integrirana antena – velika udaljenost prijenosa
  • Izdržljive kopče za remen – lako se pričvršćuje
  • VOX funkcija – rad bez ruku
  • USB punjenje – univerzalni mini USB priključak
  • Višenamjenska primjena – pogodan za različite situacije
  • Programabilan softver – prilagodljiv putem računala
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave:
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo:
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Baofeng BF-T20 Toki Voki – Kompaktno i pouzdano komunikacijsko rješenje za svakodnevnu uporabu

Ako tražite pouzdan i jednostavan način za održavanje komunikacije u različitim situacijama, Baofeng BF-T20 Toki Voki je idealno rješenje za vas. Ovaj prijenosni radio uređaj malih dimenzija i laganog dizajna pruža iznimnu praktičnost, bez obzira koristite li ga u poslovnim ili privatnim okruženjima.

Kompaktan i lagan dizajn

Baofeng BF-T20 je iznimno lagan i jednostavan za nošenje, što ga čini savršenim za duga radna ili rekreacijska razdoblja. S lakoćom ga možete nositi u džepu, na remenu ili pričvršćenog za ruksak.

Velika udaljenost prijenosa zahvaljujući integriranoj anteni

Ne brinite o gubitku signala – integrirana antena Baofeng BF-T20 omogućuje stabilnu i dugotrajnu komunikaciju na većim udaljenostima, što ga čini idealnim za korištenje u velikim prostorima kao što su trgovački centri, hoteli i skladišta.

VOX funkcija – komunikacija bez ruku

VOX funkcija omogućuje vam potpuno slobodne ruke tijekom korištenja. Bez potrebe za pritiskanjem gumba, možete komunicirati dok vozite bicikl, obavljate radove ili nosite predmete, čime osiguravate veću učinkovitost.

USB punjenje – jednostavno i univerzalno

S Baofeng BF-T20, nema potrebe za posebnim punjačima. Opremljen je mini USB priključkom, što vam omogućuje jednostavno punjenje putem računala, auto punjača, prijenosnih baterija ili bilo kojeg USB punjača.

Praktičnost i svestranost

Ovaj višenamjenski walkie talkie pogodan je za raznolike scenarije, od profesionalne upotrebe u hotelima, restoranima, skladištima, do avanturističkih aktivnosti poput lova i putovanja. Bez obzira trebate li pouzdanu komunikaciju za svakodnevni posao ili rekreaciju, Baofeng BF-T20 je pravi izbor za vas.

Programabilan putem softvera

Za dodatnu prilagodbu, Baofeng BF-T20 omogućuje programiranje putem računala. Uz pravi kabel i softver, možete prilagoditi funkcije uređaja prema vašim potrebama.

Naručite Baofeng BF-T20 danas i osigurajte pouzdanu i praktičnu komunikaciju u svakodnevnim situacijama!