Akcija!

4G solarna kamera za divlje životinje HC 600 PRO

239.99 (1,808.20 kn)

  • 4G solarna kamera za divlje životinje HC 600 PRO
  • Korištenjem bežične mrežne veze, možete daljinski pristupiti kameri
  • Prijenos uživo i upravljanje postavkama vašeg mobilnog telefona
  • Trenutna obavijest na vaš mobilni telefon
  • Spremanje zapisa na SD karticu do 256 GB
  • Modul detekcije pokreta snima slike i video na velikim udaljenostima
  • Širok kut snimanja od 120°
  • Opremljena poboljšanom 940nm 38PCS infracrvenom tehnologijom
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop! Predstavljamo vam 4G solarnu kameru za divlje životinje HC 600 PRO, najnoviji alat za ljubitelje prirode i lovce koji žele zabilježiti svaki trenutak divljeg života. Ova kamera nudi vrhunske performanse i jednostavnost korištenja, a uz to je i potpuno prilagođena vašim potrebama. Evo zašto je HC 600 PRO pravi izbor za vas:

Besprijekorna daljinska kontrola i prijenos uživo
Korištenjem bežične 4G mrežne veze, možete daljinski pristupiti kameri i upravljati njenim postavkama izravno s vašeg mobilnog telefona. Bez obzira jeste li korisnik Androida ili iOS-a, aplikacija vam omogućava prijenos uživo i trenutačno praćenje svih aktivnosti koje kamera bilježi.

Trenutne obavijesti na vašem mobilnom telefonu
Ostanite uvijek informirani! Kamera vas odmah obavještava o svim zabilježenim pokretima putem obavijesti na vašem telefonu. Modul detekcije pokreta snima slike i video na velikim udaljenostima, tako da ništa ne može proći neopaženo.

Superiorna noćna vizija
S ugrađenom poboljšanom 940nm 38PCS infracrvenom tehnologijom, kamera snima visoko kvalitetne crno-bijele slike i videozapise tijekom noći bez ikakvog sjaja. S 4 milijuna piksela, ova kamera pruža slike od 30 MP i 2K video zapise, osiguravajući da nikada ne propustite nijedan detalj.

Širok kut snimanja i dalekosežna detekcija
Sa širokim kutom snimanja od 120° i detekcijom pokreta do 20 – 25 metara, HC 600 PRO osigurava da svaki pokret bude zabilježen. Bez obzira na udaljenost, možete biti sigurni da će kamera uhvatiti sve što se događa u njenom vidokrugu.

Brza i pouzdana reakcija
S vremenom okidanja od samo 0,2 sekunde, kamera snima slike i videozapise gotovo trenutno nakon detekcije pokreta. Ovo osigurava da ne propustite niti jedan važan trenutak, bilo da je riječ o divljim životinjama ili sigurnosnim situacijama.

Prostrano spremanje i trajna snimanja
Uz mogućnost spremanja zapisa na SD karticu do 256 GB, nikada se ne morate brinuti o nedostatku prostora. Kada je kartica puna, kamera automatski prepisuje stare fotografije i videozapise, osiguravajući kontinuirano snimanje bez prekida.

Ne čekajte više! Naručite svoju 4G solarnu kameru za divlje životinje HC 600 PRO danas i budite sigurni da ćete uvijek imati najbolji pogled na prirodu oko sebe.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…