Akcija!

Alarm s detektorom pokreta i tipkovnicom Secure@Home

24.99 (188.29 kn)

Povoljna i učinkovita zamjena za skupe alarmne sustave. Dolazi s numerčkom tipkovnicom za unos jedinstvenog pina koji onemogućuje neovlašteno gašenje alarma. Rad na baterije.

Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 403
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?
  • Jednostavna montaža na zid
  • 105dB glasni alarm
  • 180° pokrivenost prostorije
  • Rad na baterije
  • Postavljanje jedinstvenog pina
  • Paljenje i gašenje pomoću pina
  • “Panika” tipka

Ovaj kompaktni alarm s detektorom pokreta se aktivira ako otkrije kretanje u zaštićenom prostoru. Tipkovnica za unos jedinstvenog pina služi za paljenje i sprječava neovlašteno gašenje alarma. Alarm ima ugrađenu “panika” tipku koja, kada je pritisnuta, aktivira alarm i služi za privlaćenje pažnje ukućana ili susjeda na opasnost. Jednostvna motaža na zid omogućuje veliku pokrivenost prostorije i laku dostupnost.

Zbog dugotrajnosti baterije, alarm je idealan za sigurnost doma kada ne boravite u njemu, bilo na duži ili kraći period. U slučaju aktivacije, aktivirat će se glasni alarm od 105 dB i tako privući Vašu pažnju ili pažnju susjeda ako Vi niste doma. Ujedno, aktiviranjem alarma, provalnik će zbog privučene pažnje napustiti Vaše prostorije. Idealan je za zaštitu vikendica, dvorišnih prostorija, kuća, stanova, poslovnih prostora, itd..

Često se podcjenjuju sigurnosne mjere za zaštitu obitelji i imovine. Provale, osim što donose financijski gubitak, mogu dovesti i do emocionalnih posljedica. Često se dogodi da se žrtve provale osjećaju nesigurno u vlastitome domu dugo nakon provale.

Prema podacima MUP-a, u razdoblju između 2011. do 2015. godine, u Hrvatskoj je izvršeno gotovo 88.000 provala, a ukupna šteta samo u 2015. je iznosila 140 milijuna kuna. Prema petogodišnjem istraživanju Rutgers University School of Criminal Justice iz 2009. godine, broj provala u naseljima pada s rastom broja ugrađenih sigurnosnih uređaja. Provalnici svjesno izbjegavaju domove s ugrađenim sigurnosnim uređajima kao što su kamere, alarmi, detektori pokreta, itd.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…