Akcija!

Alzheimer GPS sat sa detekcijom pada

129.99 (979.41 kn)

  • Alzheimer GPS sat sa detekcijom pada V 52
  • 4G LTE SIM kartica
  • SOS gumb za hitne pozive
  • Mogućnost spremanja 3 telefonska broja
  • GPS lokator za precizno praćenje osobe
  • Inteligentno prepoznavanje padova, automatsko slanje obavijesti
  • Dvosmjerna glasovna komunikacija
  • AnyTracking besplatna mobilna aplikacija, podržava Android i IOS sustave
  • Baterija: 600mAh
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo inovativni Alzheimer GPS sat s detekcijom pada, dizajniran kako bi pružio sigurnost i mir uma vašim najmilijima.

Naš sat ima sve što vam treba za osiguravanje sigurnosti vaših starijih članova obitelji. Uz 4G LTE SIM karticu, SOS gumb za hitne pozive te mogućnost spremanja tri telefonska broja, omogućujemo vam brzu i učinkovitu komunikaciju u slučaju potrebe.

Sviđa li vam se ideja preciznog praćenja vaših najdražih? Naš GPS lokator omogućuje vam upravo to, dajući vam mir da uvijek znate gdje se nalazi vaša voljena osoba.

Ali to nije sve! Naš sat ima inteligentno prepoznavanje padova s automatskim slanjem obavijesti, osiguravajući brzu reakciju u slučaju nezgode. Dvosmjerna glasovna komunikacija omogućuje vam razgovor s voljenom osobom u svakom trenutku.

Sve ovo upotpunjuje AnyTracking besplatna mobilna aplikacija, podržana na Android i IOS sustavima, koja vam omogućuje jednostavno praćenje i upravljanje svim funkcijama sata.

Ako se pitate o bateriji, naš sat dolazi s 600mAh baterijom, vodootpornim dizajnom te V52 tehnologijom koja omogućuje dugotrajnost i pouzdanost.

Ali najvažnije od svega, naš sat nije samo alat za praćenje lokacije i detekciju pada. On je vaša osobna asistencija za zdravlje i sigurnost. S većim i glasnijim zvučnikom, automatskim preuzimanjem poziva, funkcijom praćenja zdravlja, provjerom tjelesne temperature u stvarnom vremenu, podsjetnicima za lijekove i sjedenje, brojačem koraka te mnogim drugim značajkama, naš sat brine o vašim najmilijima u svakom trenutku.

Slobodno istražite našu ponudu i osigurajte sigurnost i mir uma za vaše najdraže osobe. Uz Geo-ograda i wifi-ograda za dodatnu sigurnost, naš sat pruža sve što vam treba kako biste bili sigurni da su vaši najmiliji uvijek zaštićeni.

Nema potrebe za stalnom provjerom. Naša tehnologija brine o njima, dok vi možete mirno spavati. Kupite svoj Alzheimer GPS sat s detekcijom pada danas i osigurajte sigurnost za cijelu obitelj.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci