Akcija!

Anatomski jastuk

29.99 (225.96 kn)

  • Anatomski jastuk za podupiranje glave i vrata tijekom spavanja
  •  Izrađen od pjene koja se savršeno prilagođava anatomiji tijela
  • Struktura se sastoji od memorijske pjene i gel umetka
  • Pomaže u smanjenju hrkanja i nesanice
  • Održava pravilan položaj tijekom spavanja
  • Omogućava miran i zdrav san
  • Dimenzija : 35 x 55 cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo anatomski jastuk za potporu glave i vrata tijekom spavanja – vaš ključ za miran i zdrav san!

Anatomski jastuk izrađen je od inovativne pjene s “shape memory” gdje se savršeno prilagođava anatomiji vašeg tijela, pružajući udobnu potporu za glavu, vrat i ramena. Osim toga, njegova anatomska profilacija čuva prirodnu zakrivljenost kralježnice i potiče ispravno držanje tijela tijekom spavanja.

Kombinacija memorijske pjene i gel umetka pruža nevjerojatnu prilagodljivost, smanjujući točke pritiska i osiguravajući optimalnu potporu za vašu glavu i vrat.

Osim udobnosti, naš jastuk pomaže u smanjenju hrkanja i nesanice zahvaljujući gel umetku. Pruža iznimnu ventilaciju, ravnomjernu raspodjelu topline te učinkovito odvodi vlagu, čineći vaš san ugodnim i zdravim.

Anatomski profiliran jastuk ne samo da pruža potrebnu podršku glavi i vratu, već i održava pravilan položaj kralježnice. To je ključno za opuštanje mišića i osiguranje mirnog sna.

Kada spavate na leđima, pomaže pomicanju glave unatrag, pročišćavajući dišne puteve i održavajući optimalan položaj tijekom cijele noći.

Investirajte u svoje zdravlje i udobnost tijekom spavanja s našim anatomskim jastukom. Neka svaki san bude prilika za potpuno opuštanje i obnavljanje energije. Osigurajte si najbolji san koji zaslužujete!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci