Akcija!

Telefon za starije

59.99 (451.99 kn)

  • Fiksni telefon s pojačalom i memorijom za brzo biranje
  • Telefon za starije osobe sa oštećenim sluhom
  • Žični stolni telefon sa glasnim zvonom
  • Dva memorijska gumba za brzo biranje
  • Crveni gumb za hitni poziv 911
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

 Telefon za starije osobe sa velikom tipkovnicom, dodatno glasnim zvonom i lako čitljivim gumbima idealan je poklon za baku i djeda. Ovaj klasični telefon vrlo je jednostavan za rukovanje sa samo potrebnim funkcijama koje su dizajnirane posebno za starije ljude.

Crveni gumb za hitni poziv, možete unaprijed pohraniti broj poziva. Dakle kad našem djedu/baki treba pomoć, mogli bi podići slušalicu i izravno birati gumb hitne pomoći kako bi uštedjeli vrijeme.

Na tipkovnici telefona postoje dva memorijska gumba M1 i M2 za brzo biranje, gdje se može unaprijed pohraniti broj obitelji. Svaki put kad nazovu naše starije osobe, ne moraju tražiti telefonski imenik za sve brojeve, nego samo podignu slušalicu i biraju tipku M1 ili M2.

Telefon ima dovoljno glasno zvono da ga se može čuti, a glasnoća se može podesiti na visoku i nisku razinu. Glasnoća slušalice također je podesiva u 3 razine za jasan sluh.

Telefon za starije osobe sa velikom tipkovnicom i velikim gumbima za biranje i funkcijom slušnog pomagala pruža veliku pogodnost za starije osobe. Jednostavan je za korištenje, ali dovoljno praktičan s glasnim zvonom i podesivom glasnoćom za telefonsku slušalicu. Uz ovaj veliki fiksni telefon, starije osobe mogu lako dobiti pomoć od hitne pomoći, policije i svoje obitelji.

Uključeno u pakiranje:

1 * slušalica
1 * osnovna jedinica s klasičnom tipkovnicom za biranje
1 * slušalica Kabel (zavojni kabel)
1 * telefonski kabel (ravni kabel)

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…