Akcija!

Bežični sustav pozivanja u restoranima brze prehrane

289.99 (2,184.93 kn)

  • Bežični sustav pozivanja u restoranima brze prehrane sa 10 tipki
  • Pogodan za objekte brze prehrane (fast food) i sl.
  • Omogućava efikasnu komunikaciju između osoblja i gostiju
  • Smanjuje gužve u redu na čekanje
  • Smanjuje kaos osoblja i poboljšava ambijent u objektu
  • Dva načina zvučnog signala, vibracije i bljeskanja
  • Ugrađena litijska baterija od 200 mAh
  • Domet do 500m na otvorenom
  • Radi na frekvenciji od 433MHz
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:
Oznake: ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop! Ponosno vam predstavljamo bežični sustav pozivanja za restorane brze prehrane sa 10 tipki – inovativno rješenje koje će transformirati način na koji poslujete i komunicirate s vašim gostima.

Zašto odabrati naš bežični sustav pozivanja?

1. Poboljšana komunikacija
Naš sustav omogućava efikasnu komunikaciju između osoblja i gostiju, čime se smanjuju gužve i kaos u vašem objektu. S dvostrukim načinima zvučnog signala, vibracijama i bljeskanjem, vaši će gosti uvijek znati kada je njihova narudžba spremna.

2. Ušteda vremena i troškova
S ugrađenom litijskom baterijom od 200 mAh, koja traje do 15 sati, naš sustav omogućuje dugotrajno i pouzdano korištenje. Smanjite učestalost zamjene baterija i uštedite vrijeme i novac.

3. Veliki domet i pouzdanost
S dometom do 500m na otvorenom, naš sustav dojavljivanja osigurava da signal dopire do svakog kutka vašeg objekta, bez obzira na veličinu. Radi na frekvenciji od 433MHz, pružajući stabilan i pouzdan rad.

4. Personalizirane postavke
Naša tipkovnica ima četiri prilagođena načina rada, uključujući tihi način rada za restorane, omogućujući personalizaciju prema vašim potrebama i preferencijama. Dodirna tipkovnica osigurava jednostavno rukovanje i preciznu kontrolu.

5. Jednostavna instalacija i korištenje
Sustav je spreman za korištenje odmah nakon postavljanja. Jednostavno rukovanje i mogućnost promjene broja dojavljivača s tonom obavijesti osiguravaju da je sve intuitivno i lako za korištenje.

6. Izdržljivost i kvaliteta
Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, naši restoranski dojavljivači su čvrsti i dugotrajni, osiguravajući dugoročno zadovoljstvo i pouzdanost.

Idealno rješenje za vaš poslovni uspjeh

Bilo da vodite fast food restoran, slastičarnu ili bistro, naš bežični sustav pozivanja pruža savršeno rješenje za smanjenje gužvi i poboljšanje korisničkog iskustva. Zaboravite na duge redove i kaos – omogućite svojim gostima ugodno i efikasno preuzimanje narudžbi.

Naručite sada i iskusite razliku

Ne čekajte! Naručite naš bežični sustav pozivanja danas i unaprijedite svoj objekt na novu razinu učinkovitosti i profesionalnosti. Posjetite naš web shop i odaberite najbolje za vaš poslovni uspjeh.

Učinite svoje goste sretnima i vaš posao efikasnijim uz naš bežični sustav pozivanja!

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana