Akcija!

Bežični sustav pozivanja za ugostiteljstvo

1,199.99 (9,041.32 kn)

  • Bežični sustav pozivanja za ugostiteljstvo
  • Pogodan za hotele, restorane, kafiće i druge ugostiteljske objekte
  • Može se spojiti do 999 tipki
  • Bežičan rad na baterije
  • Rad na frekvenciji od 433MHz
  • Udaljenost prijenosa do 200 m
  • Pojačivač produžuje signal između sata i tipke
  • Set uključuje: 4xsat, 42xtipka, 1x pojačivač signala, 1xmonitor
Dostava: 9.99€ (75,17kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:
Oznake: ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop posvećen Bežičnom sustavu pozivanja za ugostiteljstvo – idealnom rješenju za hotele, restorane, kafiće i druge ugostiteljske objekte. S našim sustavom, vaš će tim imati jednostavno i učinkovito sredstvo komunikacije, što će poboljšati vašu uslugu i optimizirati operativne procese.

Naš Bežični sustav pozivanja omogućuje vam da se spojite do 999 tipki, što ga čini fleksibilnim i prilagodljivim za različite potrebe vašeg poslovanja. S bežičnim radom na baterije i frekvencijom od 433MHz, možete biti sigurni u pouzdanost i stabilnost sustava. Udaljenost prijenosa do 200 m osigurava da će vaši pozivi biti jasni i dosljedni, čak i iz daljine.

Naš sustav uključuje glavni prijemnik, sat prijemnik, repetitor signala i gumbe odašiljača. Sat prijemnik je dizajniran za pouzdanu i jednostavnu komunikaciju, dok repetitor signala osigurava da su vaši pozivi uvijek jasni i dosljedni. S 42 gumba odašiljača, možete jednostavno doprijeti do ljudi koje trebate nazvati, bez obzira gdje se nalazili.

Bežični dojavljivač sustava nudi niz značajki za optimizaciju učinkovitosti. Omogućuje članovima osoblja da primaju pozive, poruke ili upozorenja izravno na svoje zapešće, eliminirajući potrebu za nošenjem glomaznih uređaja ili stalnim provjeravanjem obavijesti. Tiha upozorenja vibracijom osiguravaju diskretnu komunikaciju, čime se održava profesionalna atmosfera.

Sustav radi bežično, što eliminira potrebu za složenim ožičenjem ili instalacijama. Jednostavno uparite dojavljivač s vodootpornim konobarskim satom i sustav je spreman za korištenje. Intuitivno sučelje dojavljivača za sat osigurava brzo prilagođavanje korištenju uređaja, smanjujući vrijeme obuke i povećavajući produktivnost.

Opremite svoje osoblje bežičnim satom dojavljivačem i vodootpornim konobarskim satom kako biste svoje poslovne operacije podigli na nove visine. Ostanite povezani, ostanite učinkoviti. Učinite svoje goste sretnima i olakšajte rad svog osoblja s našim Bežičnim sustavom pozivanja za ugostiteljstvo.

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana