Akcija!

Detektor curenja plina s alarmom

89.99 (678.03 kn)

  • Detektor curenja plina s alarmom
  • Karakterizira ga visoka osjetljivost i točnost
  • Detektira različite plinove metan, ugljični monoksid, heksan i acetilen
  • Lagan, kompaktan i savršeno leži u ruci
  • Jednostavan za transport, možete ga sigurno ponijeti sa sobom
  • LCD ekran u boji
  • Zvučni alarm
  • Napajanje: 3 AAA baterije od 1,5 V
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo vrhunski Detektor curenja plina s alarmom – Habotest HT601B. Ako vam je sigurnost doma ili radnog prostora važna, onda je ovo savršen proizvod za vas.

Habotest detektor curenja plina karakterizira visoka osjetljivost i nevjerojatna točnost u detekciji različitih plinova poput metana, ugljičnog monoksida, heksana i acetilena. S ovim detektorom, moći ćete brzo i jednostavno provjeriti razinu plinova u vašem okruženju, zahvaljujući preglednom LCD ekranu u boji koji jasno prikazuje rezultate mjerenja.

Naravno, sigurnost je naš prioritet, stoga je ovaj uređaj opremljen i zvučnim alarmom koji vas odmah upozorava u slučaju detekcije opasnih plinova. Osim toga, ovaj detektor je lagan, kompaktan i ergonomski dizajniran, što znači da savršeno leži u ruci i lako ga možete prenijeti sa sobom gdje god idete.

Habotest radi na 3 AAA baterije od 1,5 V, što ga čini praktičnim i izdržljivim uređajem koji će vam služiti dugi niz godina. Osim detekcije plinova, ovaj uređaj također ima funkciju mjerenja temperature, a možete birati između prikaza u °C i °F.

Sa šarenim HD zaslonom, intuitivnim sučeljem i brzom reakcijom, ovaj detektor postaje nezamjenjiv alat u vašem svakodnevnom životu. Bez obzira jeste li domaćin, majstor ili jednostavno želite osigurati sigurnost svoje obitelji, Habotest detektor će vam pružiti mir uma i pouzdanost koju zaslužujete.

Nabavite svoj detektor curenja plina danas i osigurajte sigurnost svog doma ili radnog prostora na najvišoj razini!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…