Akcija!

Mjerač vlage

39.99 (301.30 kn)

  • Mjerač vlage i temperature
  • Opremljen sa 7 postavki, mjeri različite materijale
  • Precizno mjerenje pomoću osjetljivog senzora
  • Izrađen od ABS plastike, otporan na padove, prašinu i vodu
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 120-1-1-1-1-1-2
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop! Predstavljamo vam Habotest HT633, vašeg pouzdanog partnera u mjerenju vlage i temperature. Ovaj uređaj je opremljen sa 7 postavki koje vam omogućuju precizno mjerenje različitih materijala. Bez obzira radi li se o drvu, betonu, gipsu ili cigli, ovaj uređaj će vas pouzdano informirati o stanju vlage i temperature.

Što ga čini posebnim? Prije svega, Habotest HT633 je opremljen osjetljivim senzorom koji osigurava iznimnu preciznost mjerenja. To znači da možete biti sigurni u točnost dobivenih informacija. Osim toga, uređaj vam omogućuje jednostavnu promjenu jedinica između °C i °F te se automatski isključuje nakon određenog vremena neaktivnosti, čime štedi energiju.

Višenamjenski dizajn čini ga idealnim alatom za različite potrebe, možete brzo i precizno mjeriti vlagu i temperaturu materijala poput drveta, betona, gipsa i cigle. Ovaj uređaj omogućuje vam i mjerenje vlažnosti i temperature okoline, pružajući vam sveobuhvatne informacije.

Kada je u pitanju robusnost, Habotest HT633 ne razočarava. Izrađen od kvalitetne ABS plastike, otporan na padove, prašinu i vodu. Ergonomski dizajn osigurava udobnost pri uporabi, a poseban poklopac vrha za mjerenje štiti vas od mogućih ozljeda.

Uz svaki mjerač vlage dolazi i ključ koji će vam olakšati sastavljanje i rastavljanje. Dakle, s ovim pouzdanim uređajem možete biti sigurni da ćete brzo i jednostavno obaviti sve svoje mjerenja.

Nabavite svoj mjerač danas i osigurajte si precizne informacije o vlagi i temperaturi za sve vaše potrebe!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…