Akcija!

Digitalni mikroskop

24.99 (188.29 kn)

  • USB digitalni mikroskop
  • Povećanje od 50- 1600 puta
  • Precizan pregled uzoraka koji se ne vide golim okom
  • Savršeno za učitelje, učenike, studente, male i velike istraživače
  • Primjena u biologiji, bankarstvu, filateliji, elektronici, kolekcionarstvu, medicini, grafologiji, forenzici, vrtlarstvu
  • Mogućnost snimanja fotografija i videa
  • Rotacija glave za 360 stupnjeva
  • Precizno prilagođavanje objektu koji se gleda
  • 8 dioda s podesivim intenzitetom svjetla
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, vašu destinaciju za visokokvalitetne USB digitalne mikroskope! Jesmo li spomenuli da su ti mikroskopi apsolutna revolucija u istraživanju i analizi?

Zamislite ovu situaciju: Trebate detaljan pregled nečega što je premalo da biste ga vidjeli golim okom. Možda je to uzorak mikroskopskih organizama, biljnih struktura ili možda čak i vaša kolekcija numizmatičkih predmeta. Sada, umjesto da gubite vrijeme s nejasnim slikama ili ograničenim povećanjem, predstavljamo vam naš USB digitalni mikroskop koji nudi povećanje od nevjerojatnih 50 do čak 1600 puta!

Zamislite svijet koji se otvara pred vašim očima. Sada možete precizno istraživati svaki detalj uzorka koji vam je pred očima, u realnom vremenu i s kristalno jasnom slikom. Bilo da ste učitelj koji želi potaknuti znatiželju svojih učenika, student koji istražuje fascinantne mikrosvjetove ili entuzijast koji se bavi hobijem, naš digitalni mikroskop će vam biti savršeni partner.

Ali tu ne prestaju njegove prednosti. Uz mogućnost snimanja fotografija i videa, vaša istraživanja postaju dokumentirana i dijeljena s drugima. Rotacija glave za 360 stupnjeva omogućuje vam precizno prilagođavanje objektu koji promatrate, dok 8 dioda s podesivim intenzitetom svjetla osigurava optimalnu osvijetljenost u svim uvjetima.

Naš USB digitalni mikroskop nije samo alat, već je i univerzalno sredstvo koje nalazi primjenu u biologiji, bankarstvu, filateliji, elektronici, medicini, forenzici, vrtlarstvu i još mnogim drugim područjima. Kvaliteta slike je izvanredna, a zahvaljujući širokom rasponu mogućnosti snimanja, vaša istraživanja će biti na visokoj razini.

Specifikacije su impresivne: svjetlo visokog intenziteta, povećanje do 1600x, matrica rezolucije 2Mpix, kompatibilnost s različitim operativnim sustavima i još mnogo toga.

Uzmite u obzir sve ove značajke i prednosti našeg USB digitalnog mikroskopa. Za učitelje, učenike, studente, istraživače i entuzijaste, to je neophodan alat koji će vas odvesti na put otkrivanja koji ste dosad samo sanjali. Sada je vrijeme da svoje istraživačke mogućnosti podignete na potpuno novu razinu!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci