Akcija!

Dvosmjerni intercom sustav za šaltere

109.99 (828.72 kn)

  • Dvosmjerni intercom sustav za šaltere
  • Vrhunski zvučnik i visokoosjetljivi mikofon
  • Tehnologija dvosmjerne govorne interkom komunikacije
  • Pogodno za banke, ljekarne, bolnice, kolodvore i sl.
  • Automatska identifikacija obrade govornih signala
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu online trgovinu, vašu destinaciju za vrhunske dvosmjerne interkom sustave za šaltere! Ako želite unaprijediti komunikaciju u vašoj banci, ljekarni, bolnici, ili bilo kojem drugom poslovnom prostoru gdje je važna brza i jasna komunikacija, na pravom ste mjestu.

Naš dvosmjerni interkom sustav nudi vrhunsku tehnologiju kako bi vaši klijenti i zaposlenici imali kristalno jasan zvuk. Sa vrhunskim zvučnicima i visokoosjetljivim mikrofonom, osiguravamo da svaki razgovor bude realističan i jasan. Bez obzira radi li se o banci, tvrtki za vrijednosne papire, bolnici ili autobusnoj stanici, naš sustav pruža pouzdanu komunikaciju kako unutar tako i izvan poslovnog prostora.

Jednostavna instalacija našeg sustava omogućuje vam da brzo započnete s poboljšanom komunikacijom. Sa sklopom za obradu mikroračunala koji rješava probleme jeke i cviljenja, jamčimo vrhunsku kvalitetu zvuka bez obzira na okolinu.

Nudimo vam i mogućnost prilagodbe našeg sustava prema vašim potrebama. S mogućnošću podešavanja glasnoće zvučnika i osjetljivosti mikrofona, imate potpunu kontrolu nad vašom komunikacijom. Osim toga, naš sustav ima priključak za snimanje kako biste mogli pratiti vaše poslovne aktivnosti.

Specifikacije našeg dvosmjernog interkom sustava su sljedeće:

Materijal: Aluminijska legura
Duljina priključnog kabla: 2m
Radni napon: DC12V/500mAh
Adapter: AC 110V 60Hz
Glavni zvuk (sporedni zvuk): 2W+2W
Osjetljivost mikrofona: -48db 20Hz-16KHz
Vanjska veličina: 150 x 100 x 50 mm / 70 x 20 mm
Težina glavne jedinice: 350 g
Poboljšajte svoje poslovanje s našim dvosmjernim interkom sustavom koji pruža vrhunsku kvalitetu zvuka i pouzdanu komunikaciju. Naručite danas i osigurajte si konkurentnu prednost u poslovanju!

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana